FCM-finne bærer på en sød hemmelighed

Tim Sparv blev i sommer hentet til FC Midtjylland. Den stærke midtbanespiller har en hemmelighed, som holdkammeraterne meget vel kan smage på meget snart

Tim Sparv i aktion mod OB (Foto: Ernst van Norde)
Tim Sparv i aktion mod OB (Foto: Ernst van Norde)

27-årige Tim Sparv blev i sommer hentet til FC Midtjylland, og han er et fint eksempel på, at klubben fra Heden, der fører Superligaen, har fået mere økonomisk råderum, siden den nye ejer Matthew Benham overtog aktiemajoriteten i klubben.

Den defensive midtbanespiller har masser af landskampe på cv'et for Finland, men er alligevel en smule ukendt i Danmark, hvor han dog har gjort sig bemærket med gode præstationer. Tipsbladet.dk bad derfor Tim Sparv om at dele en hemmelighed om sig selv, og svaret var ganske overraskende:

- Jeg elsker finsk chokolade. Faktisk ved jeg ikke, om der er forskel på finsk chokolade og chokolade fra andre lande - det er måske den der patriotiske fornemmelse, der gør, at alt fra Finland lige er en tand bedre. Når jeg er hjemme i Finland, tager jeg altid en taske med nogle kilo chokolade med tilbage, siger Tim Sparv til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jeg tog altid chokolade med hjem, da jeg spillede i Holland og Tyskland, og mine venner sagde altid, at jeg også skulle tage finsk chokolade med til dem. Jeg har ikke noget chokolade hjemme lige nu, så når jeg skal hjem og spille for det finske landshold i næste uge, skal jeg nok have en fire-fem kilo chokolade med hjem. Så jeg har noget derhjemme, og der er lidt til mine holdkammerater og venner. Jeg køber det altid toldfrit i lufthavnen og endnu er jeg aldrig blevet stoppet i sikkerhedskontrollen, fortæller Tim Sparv.

Se også: Midtjyske dødbolde besejrede Esbjerg

Se også: TV: Se FCM trylle i Igboun-show

Sparv kommer med erfaring fra de store ligaer som England, Holland og Tyskland, ligesom han har spillet i Sverige. Karrieren startede i Southampton, hvor det dog aldrig blev til kampe for førsteholdet, så rykkede Sparv til Halmstad i Sverige, inden turen gik til Groningen i Holland og senest Greuther Fürth i Tyskland. Han er rigtig glad for sin start i det midtjyske.

- Helt generelt har det været en positiv start. Det eneste negative var den skade, der hold mig ude i to uger. Men jeg har følt mig meget velkommen siden dag et, og jeg er faldet godt til i truppen. Jeg føler, jeg har bidraget til holdets succes, og det er en dejlig ting, når man kommer fra en anden klub, siger Tim Sparv.

Finske Tim Sparv underskrev en treårig kontrakt med klubben i sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer