Avis: Ajax har droppet Sisto

Ajax har tilsyneladende mistet tålmodigheden med Pione Sisto, som de ville betale omkring 52 millioner for, lyder det i De Telegraaf.

Sisto bliver ikke Ajax-spiller, skriver hollandsk avis. (Foto: Lars Poulsen)
Sisto bliver ikke Ajax-spiller, skriver hollandsk avis. (Foto: Lars Poulsen)

Nærmest fra sekundet hvor Pione Sisto scorede til 2-0 mod FC København i Superligaen, der næsten sikrede mesterskaber, har rygterne svirret om, hvor kantspilleren skal spille henne i næste sæson.

En af de klubber har været den hollandske storklub Ajax Amsterdam, hvor en række andre danskere også har spillet i tidens løb. Lige fra Søren Lerby til Christian Eriksen, men det lader nu til at den danske U/21-landsholdsspiller Pione Sisto ikke kommer med i den gruppe.

Den hollandske klub har tilsyneladende mistet tålmodigheden med den dansk-sydsudanesiske spiller. Det skriver De Telegraaf. Derimod vil Ajax nu vende sig mod deres plan-B. Det sker efter, Ajax endda havde bedt landstræner Morten Olsen om at lægge et godt ord ind for den hollandske klub overfor Pione Sisto.

Udover Ajax Amsterdam, så har klubber som Porto og Barcelona også været nævnt som klubber, der er interesseret i Sisto, der altså ser ud til at have svært ved at beslutte sig om, hvor fremtiden skal være.

Pione Sisto kan derimod begynde at rette blikket mod begyndelsen på Superligaen og Champions League-kvalifikationen med sin nuværende klub FC Midtjylland. På tirsdag møder de Lincoln fra Gibraltar i kvalifikationen til Champions League, mens FCM møder Viborg i Superligaen næste weekend.

6 kommentarer
Vis kommentarer