Blev ydmyget mod United og dummede sig mod FCN: Jeg solgte kammeraterne

- Nu handler det om jeg skal rejse mig igen og vise, hvad jeg er lavet af som fodboldspiller, siger den uheldige FCM-back André Rømer

André Rømer er inde i en ond stime. (Foto: Jens Dresling)
André Rømer er inde i en ond stime. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (Ekstra Bladet): Der er dem, der kravler i et musehul, når de har dummet sig. Der er også dem, der forsøger at komme med bortforklaringer.

Men så er der også André Rømer. Han står frem og forklarer sig. Han påtager sig et ansvar for sine handlinger.

Det gjorde han for et par uger siden efter udvisningen på Old Trafford, hvor Memphis Depay havde kørt rundt med ham.

Intet at bortforklare
Men han gjorde det også efter den anden udvisning på få uger mandag aften mod FC Nordsjælland. Han blev sendt direkte i bad efter en hensynsløs to fodstackling på FCN-kaptajnen Martin Vingaard.

Se også: Et forår i helvede: FCM helt i knæ

En udvisning, der efterlod FC Midtjylland med ti mod 11 i mere end én halvleg. Men også et rødt kort, der efterlod kammeraterne i en svær situation mod de hurtige og letbenede FCN-spillere.

- Jeg synes ikke i situationen det var til rødt. Men da jeg så den igen er det svært at argumentere mod det røde kort. Det var helt i orden, jeg røg ud, siger André Rømer.

Han uddyber:

- Jeg skylder mine holdkammerater en undskyldning. Men de havde måske ikke lyst til at høre på mig efter nederlaget. Så jeg gemmer min undskyldning til en passende lejlighed, siger han.

Her ser FCM-back rødt:

André Rømer erkender, at det er den sværeste periode, han lige nu oplever i karrieren.

- Før United-kampen havde jeg aldrig prøvet at blive udvist før. Det her er min første rigtige nedtur. Og det er nu jeg skal vise, hvad jeg er lavet af. Jeg skal stadig være den samme spiller som jeg hele tiden har været, forklarer André Rømer.

Parkerede bussen
Jess Thorup ærgrede sig over Rømers røde kort, fordi han mente det fuldstændig ændrede kampbilledet.

- Rømer gav dommeren mulighed for at dømme den. Hvis han gør det, så er det utilgiveligt. En ting er hvis en modstander er alene igennem, så kan man gøre det for at redde holdet. Her er det en fuldstændig ufarlig situation, og det er simpelthen ikke godt nok, siger Jess Thorup.

Se også: Medie: Engelsk tophold lurer på Sisto

Han måtte ændre taktikken efter pausen, hvor mestrene stod lavt og satsede på omstillinger.

- Vi prøvede at parkere bussen og se om vi kan klare den. Det gik i få minutter. Vi må også erkende, at FCN er dygtige til at spille i overtal, forklarer han.

Jess Thorup kan se tilbage på en kritisk forårsstart med blot ét point i de tre kampe. Holdet er uden sejr i de fem seneste og har blot hentet én sejr i de otte seneste kampe.

Krisen banker for alvor på i mesterklubben.

- Ét point i tre kampe er skuffende. Det er vi langtfra tilfredse med, erkender han.

Se også: Ståle og Glen i ny ordkrig: Tør øjnene, AGF!

Se også: AaB leverer regnskab med sorte tal

Her straffer FCN Rømers dumhed:

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere