Brandvarm landsholdsspiller afslører: Skal være far

Erik Sviatchenko rammer på alt for tiden - nu er kæresten gravid

Erik Sviatchenko (tv) lever i en drømmeverden for tiden. Mål i aftes, mål for landsholdet - og nu skal han også være far
Erik Sviatchenko (tv) lever i en drømmeverden for tiden. Mål i aftes, mål for landsholdet - og nu skal han også være far

Erik Svitachenko har sigtekornet indstillet helt rigtigt for tiden. I mandags første landsholds-træffer. I aftes målscorer for FC Midtjylland.

Og tilmed har hans små svømmere også ramt målet. Erik Sviatchenko skal nemlig være far.

Således markerede han sin scoring mod Randers FC med en tommel i munden. Et signal til tilhængerne om, at han snart skal være far.

Hans forlovede Anne Rudmose er mere end tre måneder henne og i morgen skal de to have klarhed for, hvilket køn april-babyen har. Men uanset kønnet så bliver det en fodboldspiller, der kommer til verden ... Anne Rudmose spiller for Aarhus-klubben ASA i 3F Ligaen.

– Jeg skal være farmand. Vi har fortalt det til familien, og jeg havde allerede inden kampen snakket om, at jeg ville markere graviditeten, hvis vi scorede. Anne spiller sin sidste kamp på lørdag (i dag, red.), og så er hun ude af aktion i næsten to år, siger en glad Erik Sviatchenko.

Se også: Skaderne vælter ind over FCM: 12 mand på listen

2 kommentarer
Vis kommentarer