Bruninho knækkede mestrene

Det gyldne brasilianske fund scorede for 7. gang i sæsonen

HERNING (Ekstra Bladet): FC Midtjylland har sidste sæsons Superliga-topscorer Martin Pusic i staben, og mestrene har også en normalt meget skarpslebet afslutter i Morten Duncan Rasmussen.

Men de har altså ikke Bruninho.

Det har FC Nordsjælland til gengæld, og brasilianeren fortsatte i ulvehulen på MCH Arena sit gyldne triumftog som FCN-spiller, da han med et sandt perlemål – et bragende langskud med venstrebenet fra omkring 25 meter – ikke bare sikrede sit hold de tre point, men også tiltvang sig den absolutte hovedrolle, da mestrene tabte for første gang i sæsonen.

Se også: FCM-keeper: Forhåbentlig kan jeg give Jess et svært valg

0-1 blev slutfacit for øjnene af 8006 tilskuere, som dermed kom til at opleve et voldsomt antiklimaks efter den gyldne triumf i Europa League mod Legia fra Polen i torsdags.

Nu er Bruninho oppe på syv scoringer siden skiftet fra 1. division, og dette facit blev nået i en 1. halvleg var gabende kedelig.

Ingen af holdene formåede at skabe ret meget nævneværdigt offensivt.

FCM'erne havde klart overtal i spil, men de ting, der blev lavet var som regel så langsomme og forudsigelige, at gæsternes forsvar ikke havde de store problemer med at trevle op.

Se også: Hobro-træner blev tilbudt FCM-job: Jeg sundede mig og kom videre

Derfor blev det også kun til et par halvforkølede afslutninger som målmand David Jensen ikke havde de store problemer med at tage sig af.

FCN'erne spillede hele tiden afventende og lurede på kontramuligheden. Og midtvejs i 1. halvleg var det faktisk ved at udløse gevinst, da Emiliano Marcondes blev spillet fri i feltet, men Mikkel Andersen i FCM-målet reddede hans afslutning.

Efter Bruninho-perlen i 2. halvleg blev der stort set tale om spil til et mål. Mestrene satsede allerede fra start på mere skarphed i front ved at indskifte Paul Onuacho i stedet for anonyme Martin Pusic, og den uortodokse bomber fik lidt senere støtte af Morten Duncan, der kom ind i stedet for Kristoffer Olsson.

Det blev til flere tæt-på-muligheder, men det endte altså med, at mestrene tabte for første gang i sæsonen for anden Superliga-kamp i træk måtte forlade banen uden at score.

15 kommentarer
Vis kommentarer