Bundesliga-klub holder topmøde om Pione Sisto

Interessen for efterårets Superliga-profil optrappes markant efter HSV-bosser var I Herning i aftes

Har I set mig? Pione Sisto jubler her over sin træffer i Hobro tidligere på efteråret. Profilen bliver en stadig varmere emne for udlandet (Foto: Ernst van Norde)
Har I set mig? Pione Sisto jubler her over sin træffer i Hobro tidligere på efteråret. Profilen bliver en stadig varmere emne for udlandet (Foto: Ernst van Norde)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC København får muligvis en håndsrækning i mesterskabsjagten fra uventet side... nemlig fra topholdet FC Midtjylland.

Pione Sisto har nemlig med sit fænomenale efterår gjort sig så eftertragtet ude i Europa, at det rappe fodskifte fra Tjørring bliver et af de varmeste transferemner ude i Europa, når der åbnes for handler til nytår.

I aftes så to af de helt tunge drenge fra Bundesligaen, at Pione Sisto blev kåret til ’Efterårets Profil’ af Spillerforeningen.

Pione Sisto er braget ind i den danske fodboldbevidsthed siden hans opvisning i 5-1 sejren i Parken

Hamburger SV havde sendt såvel direktør Dietmar Beiersdorfer og sportsdirektør Peter Knäbel til MCH Arena for at tage Pione Sisto i øjesyn.

Det besøg kommer i kølvandet på, at den tyske traditionsklub havde sin chefscout på plads, da topholdet for en måned siden satte FC Nordsjælland til vægs takket være to Sisto-træffere i en opvisning, som ikke er set lignende på de kanter, siden Mohamed Zidan huserede i sort.

Spillerne har talt: Her er årets Superliga-profil

– Vi er ikke interesserede i at sælge Pione Sisto nu. Vi har et stort mål at jagte med det her hold, konstaterede FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein, da han blev konfronteret med tilstedeværelsen de fornemme, udenlandske gæster.

Pione Sisto er 'mere jysk end Niels Hausgaard' og har levet i Tjørring siden han var to måneder

Superliga-arenaer bliver uge efter uge oversvømmet af alskens mere eller mindre suspekte talentspejdere. Deres tilstedeværelse kan som regel bagatelliseres, da fodbolden flyder med personer, der forsøger at tjene en klatskilling.

Betydningen af, at de to vigtigste personer i HSV befinder sig i Herning, kan til gengæld ikke undervurderes. Det er et klart signal om, at Pione Sisto er brandvarm i hansestaden.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+