Dansk supertalent: Ved ikke om jeg er klar til udlandet

FCM's Pione Sisto er eftertragtet af de store, men ved ikke selv, om han er klar til Europa

TV: Hør Pione Sisto snakke om de mange tilbud og FCM's kommende CL-kval-kamp mod Lincoln fra Gibraltar.

Det kan godt være, Ajax Amsterdam faldt fra i kapløbet om at score Pione Sisto, men den 20-årige knægt fra Tjørring mangler så sandelig ikke bejlere – hvis han vel at mærke beslutter sig for, at det er nu, han skal af sted.

– Det er aldrig nemt at tage sådan en beslutning, hvis der kommer en mulighed både for mig og for klubben. Det tror jeg ikke, det er. Der er mange ting at tage hensyn til. Nu står jeg i en situation, hvor der sker lidt hist og pist, og det kan ske, at jeg måske skal videre. Det er svært at sige lige nu, siger Pione Sisto hemmelighedsfuldt.

– Er du klar til det?

– Om jeg er klar? Altså ... Jeg har sagt til mig selv, at det er svært at svare på lige nu. Men hvis der kommer noget konkret, og klubben er interesseret i det – og jeg selv – så vil jeg selvfølgelig kigge nærmere på det og gøre op med mig selv, om jeg føler mig klar, siger den vævre, sydsudanesiske dansker.

Sylvester Igboun rykker østpå. (Foto: Claus Bonnerup) FC Midtjylland FCM-profil bliver russeres dyreste spiller nogensinde

Ajax Amsterdam meldte sig ifølge hollandske kilder ud af kapløbet i går, men portugisiske Porto skulle stadig være over-ivrige efter at score autografen, ligesom storklubber som Arsenal og Juventus tidligere har været nævnt.

Tirsdag aften er han med i truppen, når de danske mestre tager hul på CL-kvalifikationen mod Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar.

FCM har solgt en af gulddrengene, Sylvester Igboun, til russisk fodbold. (Foto: Thomas Borberg) FC Midtjylland FCM sælger ud af guldet

Her er det debut på trænersædet til Jess Thorup, der er sprunget fra posten som U21-landstræner for at afløse 'Guld-Glen' Riddersholm, mens også målmand Mikkel Andersen, forsvarsspiller Kian Hansen og midtbanemanden Daniel Royer kan få debut for 'Ulvene'.

Derfor er Pione Sisto et varmt navn i Europa:  

18 kommentarer
Vis kommentarer