Annonce:
Annonce:

De mødte selv United: Derfor har FCM en chance

Det er et godt tidspunkt at møde United, mener sensationsmagerne Marcus Allbäck og Jeppe Curth, mens Allan Ravn med baggrund i en ordentlig røvfuld advarer midtjyderne

FCM-angriberen Martin Pusic tror på miraklet mod Manchester United (Video: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjylland har lige nu en chance for at overraske Manchester United, vurderer tre profiler, der har spillet europæisk mod storklubben før. Men de advarer også om at undervurdere de internationalt drevne gæster, som er sårede netop nu.

Stjernernes stjernehold: Er dette det bedste United-hold nogensinde?

- De skal bare tro på det – de har jo alt at vinde - og så ellers tage det som en oplevelse og nyde det, opfordrer Jeppe Curth, der i 2008 sensationelt bragte AaB foran med 2-1 lige før pausen i Champions League-opgøret på Old Trafford i 2008.

Kampen endte 2-2 efter et klart nederlag på 0-3 hjemme.

- Når det ikke kører for United, er det selvfølgelig et godt tidspunkt, men FCM ved også, at de skal op mod et voksent hold, som SKAL slå FCM.

United-manager kritiserer MCH Arena

Annonce:

- Alle kan levere den slags resultater mod dem på dagen, og de kan da sagtens få uafgjort, tror jeg. FCK slog dem jo også, bemærker Jeppe Curth med adresse til københavnernes 1-0 sejr i 2006.

Matchvinderen fra dengang, svenske Marcus Allbäck, levner også FC Midtjylland en chance.

- Det er klart, at United må være påvirket af situationen. De ligger ikke normalt i den position i ligaen, og den længevarende diskussion om van Gaal og Mourinho kan heller ikke undgå at påvirke spillerne.

- Så skal de have en chance mod dem, så er det måske nu. FCM har intet at tabe, alt er muligt. Det lignede jo heller ikke en mulighed for os dengang.

Marcus Allbäck slipper euforien løs, da han har scoret i Parken og sikret FCK en sensational sejr over Manchester United (Foto: Lars Poulsen)
Marcus Allbäck slipper euforien løs, da han har scoret i Parken og sikret FCK en sensational sejr over Manchester United (Foto: Lars Poulsen)

Knap så optimistisk er Allan Ravn, men han fik også en ordentlig røvfuld, da Brøndby i 1998 blev ren kanonføde med sammenlagt 2-11 i Champions League.

- United spiller på ingen måde deres bedste lige nu og har ikke gjort det længe. Men det vil være naivt at tro, at de vil underpræstere.

Annonce:

- De danske hold har flyttet sig de senere år. Problemet er bare, at de store europæiske hold har gjort det samme – de har bare tidoblet den udvikling, siger han.

Tre superligaprofiler: Sådan var det at spille mod United

TV: Englændere knækker tungen på FC Meatj... Midgetland...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: