Debutkasse i Midtjylland-sejr

FC Midtjylland sparkede gang i 2020 med en sikker sejr over Esbjerg fB

Lasse Vibe scorede i sin første kamp for Superligaens tophold. Foto: Anita Graversen
Lasse Vibe scorede i sin første kamp for Superligaens tophold. Foto: Anita Graversen

FC Midtjylland fik en succesfuld start på 2020, da de mødte Superliga-konkurrenterne Esbjerg fB i en testkamp fredag eftermiddag.

Med fra start havde FC Midtjylland blandt andet den tidligere Esbjerg fB-profil Anders Dreyer, mens Esbjerg fB havde Kevin Conboy med, efter at de torsdag aften præsenterede venstrebacken.

I første halvleg bragte FC Midtjylland sig foran på en straffesparksscoring af Evander kort før pausen, og i pausen skiftede midtjyderne alle 10 markspillere ud. Det gav blandt andet plads til nyindkøbet Lasse Vibe, der udnyttede chancen til at komme på måltavlen.

Efter at Mathias Kristensen havde udlignet for Esbjerg i starten af anden halvleg, bragte Lasse Vibe nemlig midtjyderne foran igen efter 61 minutters spil.

I slutminutterne scorede både Sory Kaba og den 17-årige offensivspiller Aral Simsir, så FC Midtjylland i sidste ende vandt 4-1.

FC Midtjylland er aktuelt på førstepladsen i Superligaen, og de møder Lyngby i forårets første spillerunde. Esbjerg, der er nummer 13 i Superligaen, indleder forårssæsonen i Superligaen mod FC København. Først venter der dog en håndfuld testkampe for begge mandskaber.

Dominik Kaiser - nummer to fra venstre - meldes tæt på et skifte til Hannover 96. Foto: Lars Poulsen Brøndby Brøndby-profil tæt på skifte

Anders Dreyer vil igen bevise sig over for fodbolddanmark i FC Midtjylland. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Kasseret i Premier League: Har alt at bevise

Celtic og FCK mødes til februar i Europa League. På transfermarkedet har skotterne slået københavnerne. De henter det polske angrebstalent Patrik Klimala. Foto: Russell Cheyne Sport og Spil Superligaen Indefra: Overbyder FCK i angriberjagt

0 kommentarer
Vis kommentarer