Annonce:
Annonce:

Ender i retten: Millionstrid om Sisto-transfer

Agenter strides om kæmpesummer oven på Pione Sisto klubskifte sidste sommer

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Pione Sisto kan ende i vidneskranken efter hans store skifte til Celta Vigo sidste sommer.

Ekstra Bladet kan nemlig i dag afsløre, at landsholdsfløjens kæmpeskifte mod syd er på vej mod retten, fordi spilleragenten Alan Hvedehave føler sig snydt for et millionbeløb.

Angelo Sisto, agent og storebror til Pione, er efter Alan Hvedehaves advokats opfattelse løbet fra en klar aftale i forbindelse med overgangen.

- Det er korrekt, at vi har udtaget stævning mod Angelo Sisto for et betydeligt beløb. Der foreligger en klar aftale om Angelo Sisto og min klients mellemværende i forbindelse med Pione Sistos klubskifte. Trods utallige forsøg på at få talt sagen til rette har vi måttet konstatere, at vi ikke kommer videre ad forhandlingssporet, derfor har vi stævnet, udtaler advokat Peter Broen fra Aumento Advokater.

Annonce:

- Grundlæggende er der også et behov i agentbranchen for, at aftaler overholdes. Sager som denne giver agentbranchen et dårligt ry, som den ikke har fortjent. Langt hovedparten af de professionelle agenter agerer i min erfaring både sagligt og loyalt i deres arbejde, siger advokaten.

Alan Hvedehave siger, at han har dokumentation for en aftale med Angelo Sisto, hvor agenterne fastlægger de økonomiske betingelser for et samarbejde omkring Pione Sistos skifte til Celta Vigo.

I det materiale indgår også dokumentation fra spilleren selv, og derfor vil en kommende retssag komme til at indeholde vidneudsagn fra Pione Sisto.

Ekstra Bladet har over den seneste periode forsøgt utallige gange at få Angelo Sisto i tale for at høre den anden side af sagen.

Én gang har Angelo Sisto reageret på sms, hvor han bad om at få spørgsmål på mail.

- Hvad er din reaktion på søgsmålet, som Alan Hvedehave har rejst mod dig, i forbindelse med manglende betaling til ham for Pione Sistos skifte til Celta?

Det spørgsmål sendte Ekstra Bladet på mail til Angelo Sisto for to uger siden. Vi har endnu ikke modtaget svar – og agenten har ikke reageret på påmindelser.

Annonce:

Angelo Sisto blev i maj 2016 agent for Pione Sisto. Den talentfulde offensivspiller havde gennem hele sin opvækst haft Jonas Ankersen som rådgiver, men relationerne begyndte at knirke, samtidig med at Rasmus Ankersen (bror til Jonas, red.) trådte ind i bestyrelsen i FC Midtjylland.

Agentskiftet betød, at det var Angelo Sisto, der færdiggjorde den overgang til Celta Vigo, der havde været i støbeskeen længe takket være Alan Hvedehaves gode forbindelser i den spanske klub.

- Vi har som fodboldagenter et stærkt behov for, at aftaler overholdes. Så nu må retssystemet tage sig af resten, fastslår Alan Hvedehave.

Se Sistos gudekasse fra februar her:

Opskrift på succes: Hareides opgør med fortiden

Polsk sportsavis helt i kulkælderen: Vi var hjælpeløse

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: