Engelsk avis: Sisto spøger i Manchester City

Pione Sisto bliver stadig fulgt tæt af Europas store klubber, og nu melder en af de engelske mastodonter sig på banen

Pione Sisto står fortsat på spring til udlandet. (Foto: Gregers Tycho)
Pione Sisto står fortsat på spring til udlandet. (Foto: Gregers Tycho)

I sommerens transfervindue var en af de spillere, som mange historier kredsede sig om FC Midtjyllands teknisk stærke offensivspiller Pione Sisto.

Her var der både klubber som Ajax, West Ham og mange andre på banen, men Sisto kom aldrig afsted og blev dermed hos de danske mestre.

Nu er der kommet en ny klub med i selskabet af interesserede klubber, og det er en af dem, der har den største pengepung af dem alle. Det er nemlig engelske Manchester City, der ifølge Daily Express skulle være interesseret i FCM-spilleren.

Det er samtidig også en historie, som Manchester Citys egen hjemmeside har fundet interessant nok til at tage med ind på deres side, hvor de gennemgår, hvad der har været i medierne om klubben.

De mange talentspejdere fik mod Brugge blandt andet set Pione Sisto i målscorerens rolle. FC Midtjylland - 6. okt. 2015 - kl. 10:14 PSG har kig på Pione Sisto

Der er derfor allerede nu spekulationer om, hvad der skal ske efter jul, når transfervinduet åbner op igen. Det sidste stykke tekst om Pione Sisto er derfor næppe skrevet.

Efter en forholdsvis svær start for den danske landsholdsspiller, så kom han endelig i gang igen, da FC Midtjylland senest spillede Europa League mod Club Brügge, hvor man igen fik 'den gamle Sisto' at se. Her blev det til mange gode aktioner krydret med et mål for den 20-årige spiller.

Udover West Ham og Manchester City er Everton angiveligt også meget interesserede i at hente spilleren til Premier League. Derudover har PSG også været nævnt som en af de klubber, som følger Sisto tæt.

Se også: Hollænder angriber FCM: Pjat og nonsens!

40 kommentarer
Vis kommentarer