Erik Sviatchenko lun på Mainz

FC Midtjylland-forsvarer svarede åbenhjertigt på de spørgsmål som Ekstra Bladets læsere stillede

Erik Sviatchenko sørgede med scoringen til 2-0 mod OB i forårspremieren for at kampen blev afgjort (Foto: Claus Bonnerup)
Erik Sviatchenko sørgede med scoringen til 2-0 mod OB i forårspremieren for at kampen blev afgjort (Foto: Claus Bonnerup)

Forsvars-profilen Erik Sviatchenko afslørede ganske opsigtsvækkende en vis interesse for et skifte til den tidligere danskerklub Mainz 05, da han tidligere på dagen stillede op til spørgsmål fra Ekstra Bladets læsere.

Læseren Morten bad Erik Sviatchenko om at komme på et realistisk bud på en klub og liga, som FCM-forsvareren kunne se sig selv i:

- Bundesligaen ville være et godt og realistisk bud.

- En klub - hvorfor ikke Mainz? Den virker som en god klub, selv om den er lidt længere nede i tabellen. Men for mig er det planen, den købende klub kommer med, som jeg skal overbevises med, skrev Erik Sviatchenko i sit svar.

Se også: Derfor tav Brøndby-spillerne om dommer

Svaret var ét af mange interessante fra den velovervejede FCM-spiller, der ikke sparede sig selv i chatten, og gav sig også tid til at svare på spørgsmål, hvor FC Midtjylland provokerende blev kaldet 'plastikklub.'

Du kan se hele chatten her.

- Jeg er stolt over at spille i FCM. Vi er et hold som er med til udvikle nye facetter omkring fodbold livet. Og det er en fed ting at være med til. Nok har vi ikke mange pokaler og lange historier, men vi er på vej. Og det er en stor motivation, skrev han og endte chatten med at berøre den konflikt i Ukraine, der er yderst nærværende grundet familiens rødder i det plagede land.

- Det er hårdt for hele familien. Men vi har ikke mere familie i landet og det er måske kun godt. Men det er magtesløsheden som er tungest for mine forældre at kapere. Men vi får snakket godt sammen omkring dette meget komplekse emne i familien. Men det influerer ikke mig i min hverdag, skrev Erik Sviatchenko.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere