Færdig hos guld-favoritterne: FCM-profil vil ikke forlænge

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil Tim Sparv ikke forlænge sin kontrakt med FC Midtjylland

IKAST (Ekstra Bladet): Tim Sparv kom til at personificere FC Midtjyllands første mesterskab og internationale gennembrud, fordi finnen blev hentet takket være de talknusere, som klubejer Matthew Benham har skabt sin formue på.

Ender FC Midtjylland med at vinde mesterskabet i morgen, så kommer det til at danne en pæn cirkel om Sparvs tid i klubben.

Om lidt er det forbi.

Tim Sparv har ifølge Ekstra Bladets oplysninger meddelt klubben, at han ikke skriver under på klubbens tilbud om forlængelse.

- Det er ikke ofte, at man står i den her situation, hvor der er mulighed for at mærke efter og overveje, om det er tid til at prøve noget nyt, eller om trygheden og det velkendte stadig er interessant, fortæller Tim Sparv til Ekstra Bladet og glider af på alle spørgsmål om sin fremtid.

- Jeg kan ikke sige, hvad fremtiden bringer.

- Betyder det, at du har taget din beslutning?

- Det ved jeg ikke, smiler han skævt og venligt.

Tim Sparv kom til FC Midtjylland i 2014 fra Greuter Fürth. Han blev en nøglefigur i mesterskabssæsonen, og han har været en sikker mand på holdkortet gennem fire sæsoner og han placerer sig som en af de helt store spillere i ulvenes historie.

Blot tre træffere er det blevet til… men de har været vigtige. Han scorede blandt andet det vigtige udebanemål mod Southampton, der var med til at sende FCM i Europa League gruppespillet i 2015.

Og i slutspillet var det Tim Sparv, der indledte comebacket i hjemmekampen mod FC København, mens han også nettede i en pokalkamp mod Aarhus Fremad.

Tim Sparv er blevet 31 år, og han har mistet noget fart. Derfor har han denne sæson høstet en del gule kort, og han blev senest angrebet hårdt af Brøndby-træner Alexander Zorniger, der mente han burde være udvist i topbraget i mandags.

Tim Sparv har været sikker mand hos FC Midtjylland i denne sæson. Foto: Ernst van Norde
Tim Sparv har været sikker mand hos FC Midtjylland i denne sæson. Foto: Ernst van Norde
 

Michael Laudrup har i tre år været træner i Qatar, men det blev ikke en trædesten til større opgaver som træner. Nu holder han pause på ubestemt tid, siger han til TV 2 Sport. Foto: TV 3 Sport. Intl. fodbold Michael Laudrup har taget beslutning om fremtiden

Spansk fodbold Stort medie: Spansk storklub løber med dansk landsholdsspiller

110 kommentarer
Vis kommentarer