FC Midtjylland ansætter Svend som ny sportschef

46-årige Svend Graversen bliver ny sportschef i FC Midtjylland. Han kommer fra midtjydernes egne rækker

Den danske fodboldklub FC Midtjylland har fundet sin nye sportschef.

AGF blev ydmyget i Aarhus: Se FCM-målshowet her

Det bliver således den 46-årige Svend Graversen fra midtjydernes egne rækker, der overtager roret. Det oplyser FCM på klubbens hjemmeside.

- Vi har haft et imponerende ansøgerfelt - blandt andet med flere spændende internationale navne.

- Vi har i Svend Graversen valgt en profil, der kender FC Midtjyllands kultur og værdier, og som samtidig har en meget stærk vindermentalitet, lyder det fra administrerende direktør Claus Steinlein.

Svend Graversen har været en del af FCM siden 2004, og han indtager nu positionen som sportschef, der har været ledig, siden Claus Steinlein blev forfremmet til administrerende direktør i klubben.

Svend Graversen tilslutter sig Ove Pedersen, der fungerer som assisterende sportschef i den midtjyske klub.

- En sportschef i FC Midtjylland skal kunne meget mere end at købe og sælge fodboldspillere. Med ansættelsen af Ove Pedersen som assisterende sportschef er vi allerede stærkt besat på transfer- og scouting-siden.

- Derfor var det først og fremmest vigtigt, at den nye sportschef kendte FC Midtjylland indefra, lyder det fra Claus Steinlein.

Svend Graversen har været med til at udvikle spillere som Winston Reid, Simon Kjær, Erik Sviatchenko, Viktor Fischer og Jonas Lössl i FCM.

Og nu ser han frem til sin nye rolle i klubben.

- Jeg har en meget klar idé om, hvem FC Midtjylland er, og hvad vi står for, og derfor føler jeg mig godt rustet til opgaven. Som klub har vi flyttet os meget langt gennem de sidste 10-15 år.

- Jeg ser masser af muligheder for, at vi de næste ti år sammen kan flytte klubben endnu længere - både hvad angår titler i Danmark, europæiske resultater og udvikling af vores spillere, siger Svend Graversen.

Tøffe blander sig i Superliga-drama: Det er en kæmpe svinestreg!

Seere missede topkamp: Nu kan de få kompensation

Mysteriet om Diego Maradonas dramatiske liv: Vi fandt ham i ørkenen