FC Midtjylland bekræfter ny spiller: Forsvarer får femårig aftale

Superliga-mandskabet FC Midtjylland har hentet den 18-årige forsvarer Hosine Bility

18-årige Hosine Bility kommer til Danmark med erfaring fra det semi-professionelle hold Croydon Kings i Australien. Foto: Privat
18-årige Hosine Bility kommer til Danmark med erfaring fra det semi-professionelle hold Croydon Kings i Australien. Foto: Privat
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Han er bare 18 år, men i de næste fem år har forsvarsspilleren Hosine Bility fra Australien fremtiden på plads hos danske FC Midtjylland.

Superligaens tophold bekræfter på sin hjemmeside, hvad tipsbladet.dk kunne fortælle onsdag, nemlig at Hosine Bility skal spille for de danske pokalvindere.

Han starter i første omgang på U19-holdet.

- Vi glæder os meget over, at Hosine har underskrevet en lang aftale hos os. Han er en fysisk meget kompetent spiller med et stort potentiale, fortæller sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Forsvarsspilleren glæder sig til at komme i gang hos FC Midtjylland, hvor han blandt andet skal spille med i Youth League på U19-holdet.

- Jeg er stolt, og utrolig ydmyg, over muligheden i FC Midtjylland. Jeg var nervøs, da jeg rejste fra Australien og forlod min familie, men jeg føler mig velkommen og omgivet af gode mennesker her, så jeg er ikke i tvivl om, at dette er det rette skifte for mig og min udvikling, siger Hosine Bility og fortsætter:

- Det er en stor mulighed for mig og jeg glæder mig til at bidrage. Jeg vil arbejde hårdt hver eneste dag og så er det er op til mig selv, at vise trænerne hvad jeg kan byde ind med.

Hosine Bility, der er født i Guinea men flyttede med sin familie til Australien som femårig, har tidligere spillet for australske Croydon Kings i hjemlandet. Croydon Kings er en semiprofessionel klub.

Bendtner efter straffedrama: - Det er klart for meget

Brøndby tæt på pokal-fiasko: - Ikke godkendt

Superligaen Indefra: Klar med kæmpe pengesæk til stjernen

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+