FC Midtjylland erstatter ikke 'Duncan'

FC Midtjylland er allerede godt besat i angrebet, så 'Duncan' erstattes ikke, siger ulvenes sportsdirektør

Der bliver ikke hentet en afløser for Morten 'Duncan' Rasmussen i FCM. (Foto: Philip Davali)
Der bliver ikke hentet en afløser for Morten 'Duncan' Rasmussen i FCM. (Foto: Philip Davali)

FC Midtjylland går ikke med planer om at hente en erstatning for angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der onsdag blev solgt til ligakonkurrenten AGF.

Klubben har allerede spillere, der kan tage over for "Duncan". Det siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

- Vi er godt besat i angrebet, hvor vi har stor konkurrence om pladserne, siger sportsdirektøren.

Se også: Officielt: Duncan vender hjem til AGF

Han henviser til sidste års ligatopscorer, Martin Pusic, den tårnhøje nigerianer Paul Onuachu, den costaricanske hurtigløber Marcos Ureña samt det tjekkiske nyindkøb Václav Kadlec.

Steinlein vurderer, at Morten "Duncan" Rasmussen under sine tre og et halvt år i FC Midtjylland har været med til at løfte klubben.

Se også: Millimeter fra skifte: Duncan nærmer sig AGF

- Vi har været rigtig glade for at have "Duncan" i klubben. Han er en god fyr, der har været med til at løfte niveauet i truppen.

- Samtidig har han med sin ekstreme vindervilje bidraget positivt til den vinderkultur, vi har opbygget i klubben, siger Steinlein.

Sportsdirektøren siger samtidig, at FC Midtjylland har fået en god pris for angriberen, der ellers først havde kontraktudløb efter sæsonen.

Flere medier har spekuleret i, at prisen lander lige over en millioner kroner for "Duncan", der på landsholdet under Morten Olsen har stået i skyggen af Nicklas Bendtner.

Se også: Steinlein: Regner med en ny forsvarsspiller

Glæd jer til 'Duncan', AGF!:

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere