FC Midtjylland henter keeper i England

FC Midtjylland har forstærket sig på målmandsposten med Mikkel Andersen, der er hentet i Reading

26-årige Mikkel Andersen har spillet for en række engelske klubber. (Foto: Claus Bonnerup)
26-årige Mikkel Andersen har spillet for en række engelske klubber. (Foto: Claus Bonnerup)

FC Midtjylland solgte tidligere på sommeren Jakob Haugaard til Stoke, og nu er hans afløser på plads. I Reading har de danske mestre hentet Mikkel Andersen, der skal udfordre Johan Dahlin om målmandsposten hos de danske mestre.

- Mikkel er et stort talent og en god spiller. Men siden han slog Lössl af (på U21-landsholdet, red.), er han måske gået lidt i stå. Vi regner med, vi kan udvikle ham videre. Han kender sin rolle og ved, at Dahlin står foran i udgangspunktet. Men vi lover ham fair konkurrence, og han er klar til at tage kampen op, siger FC Midtjyllands ordførende direktør Claus Steinlein.

FC Midtjylland Medie: Tjekke afviser FC Midtjyllands mesterhold

Mikkel Andersen selv tror, at FC Midtjyllands stil vil passe ham godt.

- Jeg kan godt lide måden, man griber tingene an på i klubben. Der er en frihed til at være sig selv og samtidig ikke lægge skjul på, hvad man gerne vil opnå. FCM har hængt janteloven lidt til side, og det kan jeg godt lide, siger 26-årige Andersen, der bortset fra et lejeophold i Randers, har spillet otte år i engelsk fodbold siden skiftet fra AB.

Udover Randers har Mikkel Andersen været udlejet til Torquay United, Rushden & Diamonds, Brentford, Brighton, Bristol Rovers og Portsmouth i sin Reading-karriere.

FC Midtjylland Kjær skaffer flere millioner til FCM

1 kommentar
Vis kommentarer