FC Midtjylland henter svensk lejesvend permanent

FC Midtjylland har lørdag skrevet en tre et halvt år lang kontrakt med svenske Kristoffer Olsson

Superligaens førerhold FC Midtjylland har valgt at give sine fans en sen julegave.

Lørdag har klubben nemlig offentliggjort, at man har udskiftet svenske Kristoffer Olssons lejeaftale med en permanent aftale.

Svenskerens nye kontrakt løber de kommende tre et halvt år.

Kristoffer Olsson kan købes billigt i Arsenal (Foto: Anders Brohus) Superligaen FCM kan handle billigt i Arsenal

Midtjydernes sportsdirektør Claus Steinlein er tilfreds med tilgangen af den svenske midtbanekreatør, som sidst på efteråret var fast mand i midtjydernes startopstilling.

- Vi har længe arbejdet på at få aftalen på plads. Jeg er lettet over, at det lykkedes. Nu glæder jeg mig over, at Kristoffer Olsson er i klubben frem til sommeren 2018.

- Med sit blik for spillet, sit touch på bolden og ikke mindst de dybe, maskerede pasninger har Kristoffer Olsson tilført vores spil en ny dimension. Han er stadig ung og skal udvikle sig yderligere, siger Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland har valgt at købe Marcos Urena (Foto: Anders Brohus) FC Midtjylland Riddersholm: VM-angriber har overbevist os

Hovedpersonen selv er også glad for, at fodboldfremtiden nu er faldet på plads.

- FCM er en klub, der tror på mig og har blik for mit potentiale. Det er en sulten klub på vej op. Jeg har det på samme måde, og derfor tror jeg, at det er den helt rigtige beslutning for mig, siger Kristoffer Olsson i pressemeddelelsen.

Olsson blev i sommer hentet i den engelske Premier League-klub Arsenal på en lejeaftale frem til årsskiftet, men det er nu lykkedes midtjyderne at gøre den aftale permanent.

Den 19-årige svensker har spillet i England siden 2011. Han kom fra den svenske klub IFK Norrköping.

Kristoffer Olsson har spillet otte superligakampe for FC Midtjylland i efteråret, hvor midtjyderne indtil nu har været suveræne og ligger sikkert på førstepladsen - otte point foran FC København.

0 kommentarer
Vis kommentarer