FC Midtjylland-spiller kåret til sit lands bedste

Tim Sparv er kåret til årets fodboldspiller 2015 i Finland for sin indsats i FC Midtjylland og på landsholdet

Tim Sparv (th) jubler over en scoring med Morten 'Duncan' Rasmussen (i midten) og Petter Andersson (Foto: Claus Bonnerup)
Tim Sparv (th) jubler over en scoring med Morten 'Duncan' Rasmussen (i midten) og Petter Andersson (Foto: Claus Bonnerup)

Den defensive midtbanespiller Tim Sparv har haft en stor andel i FC Midtjyllands danmarksmesterskab og gode præstationer i Europa, siden han skiftede til klubben i sommeren 2014.

Præstationerne har været på et så højt niveau, at han torsdag kunne lade sig hylde i hjemlandet Finland, hvor han blev tildelt prisen som årets spiller.

- Han har været en af de førende spillere for FC Midtjylland, og han har været stærkt medvirkende til, at klubben har vundet det danske mesterskab og har kvalificeret sig til Europa Leagues gruppespil.

- På landsholdet har han udvist stort lederskab på og uden for banen, lyder en del af forklaringen på Det Finske Fodboldforbunds hjemmeside.

Tidligere er prisen blandt andet gået til store finske spillere som Jari Litmanen og Sami Hyypiä.

Selv sender en stolt Tim Sparv en stor del af takken til FC Midtjylland.

- Jeg vil gerne takke klubben, mine medspillere og trænere for, at jeg har fået chancen for at få prisen. Samtidig har jeg for første gang været anfører på landsholdet og spillet meget, så det har sikkert også haft en positiv indvirkning, siger Tim Sparv til fcm.dk.

Finnen stod blandt andet bag FC Midtjyllands vigtige mål i 1-1-udekampen mod Southampton i den afgørende kvalifikationsrunde til Europa Leagues gruppespil.

FC Midtjylland vil hylde Tim Sparv foran publikum lørdag i forbindelse med hjemmekampen mod Viborg i Alka Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer