Annonce:
Annonce:

FCM advarer: Falske billetter til United-brag

Lad dig ikke narre, hvis du bliver tilbudt en billet til næste uges Europa League-opgør mellem FC Midtjylland og Manchester United i Herning

MCH Arena bliver fyldt helt op til opgøret mod Manchester United. Foto: Polfoto
MCH Arena bliver fyldt helt op til opgøret mod Manchester United. Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Interessen for at komme til fodboldbraget mellem de danske fodboldmestre, FC Midtjylland, og den engelske traditionsklub Manchester United er stor. Faktisk så stor, at midtjyderne kunne hænge de røde lamper op i billetsalget efter blot fem minutter, da klubben satte billetterne til salg for et par uger siden.

Da salget blev åbnet, sad op mod 28.000 brugere klar på billetsystemet for at sikre sig adgang til opgøret, men mange af de håbefulde fodboldfans må konstatere, at det ikke bliver til en tur på MCH Arena torsdag 18. februar.

FCM under pres før United: Profiler i kamp mod tiden

Den massive interesse har dog fristet sarte sjæle til at forsøge at omgå reglerne ved at sætte billetter til salg på internettet til overpris, men i FC Midtjylland advarer man fodboldfans mod at købe billetter udenom de officielle kanaler.

Annonce:

- Vi har ikke overblik over, hvor mange billetter der er sat til salg uden om os, men vi er stødt på en del tilfælde. Priserne ligger helt op til 7.000 kroner, og det er ulovligt at forsøge at videresælge billetter til overpris, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

- Vi kan heller ikke bekræfte, at billetterne er ægte, og hvis man har forstand på det, så kan man lave kopier, der ser ganske ægte ud. Så vi advarer imod at forsøge at skaffe sig billetter til opgøret mod Manchester United, og selv om det er ærgerligt ikke at kunne komme på stadion, så er det endnu mere ærgerligt at bruge flere tusinde kroner på falske billetter og oven i købet få en bøde for at købe hælervarer, siger Jacob Jørgensen.

Pusic på pletten i Dubai: Nu går rejsen hjemad

FC Midtjylland tager imod Manchester United torsdag 18. februar på et udsolgt MCH Arena. Jacob Jørgensen understreger, at der ikke er andre end FC Midtjylland, der sælger billetter til opgøret.

Sidste chance for at få fingrene i en billet til United-kampen er ved at holde øje med FCMs hjemmeside og deltage i diverse konkurrencer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: