FCM bekræfter bizar situation: Større klubber vil have nyindkøb

Svend Graversen, sportschef i FC Midtjylland, bekræfter nu, at der er stor interesse omkring Dominick Drexler

Dominick Drexler er havnet i en speciel situation. Større klubber end FC Midtjylland vil have ham tilbage til Tyskland. Foto: All Over Press
Dominick Drexler er havnet i en speciel situation. Større klubber end FC Midtjylland vil have ham tilbage til Tyskland. Foto: All Over Press

Som tipsbladet.dk kunne fortælle torsdag, er det slet ikke sikkert, at offensivprofilen Dominick Drexler, 28 år, kommer i aktion for FC Midtjylland.

Der er nemlig stor interesse i Drexler, blandt andet fra Bundesliga-klubben Mainz, og det kan ende med et salg, hvis en klub hoster op med de nødvendige millioner.

FC Midtylland betalte 18,5 millioner kroner for offensiv-spilleren og står ikke overraskende fast på at score en markant større sum penge på Drexler, hvis han skal væk allerede nu.

En del af forklaringen på, at han kan blive solgt, er, at aftalen mellem parterne blev lavet forholdsvis tidligt i foråret, og da Drexler fortsatte sin fine form, var der flere Bundesliga-klubber, der begyndte at melde sig interesseret.

For Drexler handler en mulig retur til Tyskland om, at han kan blive boende i sit hjemland, og at han får muligheden for at prøve sig af i Bundesligaen.

Svend Graversen, der er sportschef i FC Midtjylland, afviser ikke, at Drexler kan være fortid, inden det for alvor er begyndt.

- Vi kommenterer ikke på transferrygter, men det er klart, at vi ved, at vi har købt en meget dygtig spiller til en pris under markedsværdi, og det har selvfølgelig skabt interesse i ham fra større klubber efter den sæson, han har leveret. Men vores udgangspunkt er, at Drexler stadig skal spille for FCM, siger Svend Graversen til Herning Folkeblad.

Den tyske offensivspiller har en fireårig aftale med FC Midtjylland. De danske mestre kræver over 30 millioner kroner, hvis Mainz eller en anden tysk klub vil have fat i ham.

Dominick Drexler scorede 14 gange og lavede 12 assists i 34 kampe for Holstein Kiel.

Loris Karius pådrog sig en hjernerystelse i kampen mod Real Madrid, som han nok helst glemmer efter sine store drop. Foto: AP Liverpool Målmand fik hjernerystelse i skræk-finale: Sådan opdagede de det

Andreas Granqvist er blevet far. VM 2018 Endelig! Nu er VM-stjernen blevet far

Italiensk fodbold Tidligere storspiller giver ikke meget for Juventus' Ronaldo-planer

Jordan Pickford jagtes af Andreas Krauls fire gutter: Jesse Lingard, John Stones, Harry Kane og Kieran Trippier, da sejren over Colombia er en kendsgerning. Foto: All Over Press Sport og Spil DR-profilen fører VM's manager-spil: Her er hans guldkorn

9 kommentarer
Vis kommentarer