Annonce:
Annonce:

FCM-bombe: Glen Riddersholm stopper i klubben

De danske mestre i fodbold FC Midtjylland skal have ny cheftræner

Sådan så det ud for en lille måneds tid siden, da Glen Riddersholm sikrede FCM klubbens første mesterskab. Nu er han fortid i klubben.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Det kommer som lyn fra en klar himmel...

Superligaen sluttede perfekt for Glen Riddersholm i FC Midtjylland. Guldet blev sikret hjem til Heden, og FCM-bossen fik sendt et herligt guldsignal med sine meget omtalte sejrsbilleder i Ekstra Bladet.

GLEN I GULDRUS: Ti ting du ikke vidste om ham

Men guldglansen og fejringerne synes nu meget langt borte. I dag meddeler FC Midtjylland at Glen Riddersholm stopper i klubben. En melding, der kommer totalt ud af den blå luft.

- Glen blev FC Midtjyllands første mestertræner, og derfor vil han altid have en helt særlig plads i klubbens historie. Han er indbegrebet af FC Midtjylland, og det har været et privilegie at arbejde sammen med ham og på nærmeste hold opleve den store udvikling, Glen har gennemgået de seneste år. Vi kan kun ønske ham al mulig hed og lykke på hans videre færd, siger Claus Steinlein til FCM.dk

FCM fik super-lodtrækning i Champions League

Annonce:

I stedet for at holde ferie og tænke på alt andet end fodbold, så har Glen Riddersholm brugt sommerferien på at overveje sin fremtid.

- At beslutte, hvad man ikke skal, er lige så vigtigt som at beslutte, hvad man skal. Efter modne og svære overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling som cheftræner i FC Midtjylland. Jeg har været ærlig overfor mig selv og konstaterer, at der er kompromiser i hverdagen, som jeg ikke længere kan indgå, hvis jeg skal være den bedste udgave af mig selv og den leder, jeg ønsker at være over for spillerne og staben.

- Jeg er dybt taknemlig for min tid i FC Midtjylland. Jeg ønsker at takke alle de fantastiske mennesker, som hver dag gør FC Midtjylland til en unik arbejdsplads, og jeg vil takke alle de som har troet på mig og arbejdet sammen med mig i de mange år, jeg har været en del af FC Midtjylland.

Annonce:

Ulvene er nu allerede i gang med at finde Riddersholms afløser. Indtil videre er det assistenttræner Brian Priske og klubbens A+ træner Lars Friis, der skal varetage træningen i klubben.

Ekstra Bladet følger sagen...

For ikke længe siden forklarede Riddersholm, hvordan danske klubber skal klare sig i Europa:

_____________________________________________________________________________________

EB Sporten er kommet på Snapchat. Add os ved at søge på navnet 'ebsport'. Vi snappes ved!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: