FCM-bombe: Vil bruge 50 mio. på én spiller

Ulvene er klar til at sætte transfer-rekord for at erstatte stjerner

Pione Sisto er genstand for voldsom udenlandsk interesse. Og sælges han ventes det at indbringe FCM mindst 50 mio. kr. (Foto: Lars Poulsen)
Pione Sisto er genstand for voldsom udenlandsk interesse. Og sælges han ventes det at indbringe FCM mindst 50 mio. kr. (Foto: Lars Poulsen)

FC Midtjylland regerer over fodbold-Danmark. De regerer takket være rigmanden Matthew Benhams penge-indsprøjtning sidste sommer.

Og klubben er gearet til at sætte nye standarder for, hvordan en dansk fodboldklub agerer.

Hen over sommeren er klubben parat til at investere massivt i nye spillere, hvis guldfugle som Pione Sisto, Erik Sviatchenko eller Sylvester Igboun bliver skudt af.

I kulissen hviskes der om, at FC Midtjylland sigter efter spillere på Bundesliga-niveau, hvis nogle af profilerne skydes af. Klubben er parat til at smide 40-50 mio. kr. i transfer for den rette spiller.

Beløbene ønsker ingen i klubben at bekræfte til citat, men sportsdirektør Claus Steinleins ord efter kroningen af ulvene var ikke til at tage fejl af:

- Matthew Benham sagde jo efter FCK-kampen, at han er parat til at geninvestere de penge, der kommer ind på spillersalg og lidt mere endda. I det ligger så, at vi mener, at truppen er bred nok, som den er nu. Så sælger vi én spiller, så skal vi ikke ud og hente to-tre spillere.

Glen Riddersholm og resten af truppen kunne søndag aften lade sig hylde i en sand guldrus i Herning:

- Det er vigtigt i forhold til klubbens dna, at vi fortsat har plads til at spillere som Kristoffer Olsson og Mikkel Duelund, sammen med fremtidens kuld fra akademiet stille og roligt kan sluses ind på holdet. Det kommer vi ikke til at ændre på, sagde Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

Selv om især Pione Sisto tiltrækker sig interesse for de helt tunge udenlandske klubber, så forventer FC Midtjylland, at Champions League-kvalen bliver indledt med de spillere, som var med til at vinde mesterskabet.

- Vi har hentet de to spillere – Daniel Royer og Kian Hansen – som afløsere for de spillere, vi har mistet. Ud over det, så har vi ikke modtaget nogen officielle bud på vores spillere. Der er en masse snak, men jeg forventer, at vi efter sommerferien har den trup, som vi har nu, sagde Claus Steinlein.

46 kommentarer
Vis kommentarer