FCM-chef: FCK er ikke skræmmende

FC Midtjylland vandt uden at imponere over Vendsyssel, og jagten er sat ind på FCK, der langt fra skræmmer ulvene

HJØRRING (Ekstra Bladet): Matchvinder Kian Hansen rammede egentlig FC Midtjyllands forårspremiere ganske fint ind:

- Det var med garanti ikke den kønneste kamp at kigge på, men jeg er sgu egentlig ret ligelad med, hvordan pointene kommer på kontoen. Vi kan ikke gøre andet end at vinde vores egne kampe, og den mission lykkedes mod Vendsyssel, sagde FCM’s forsvarsprofil, der headede sejrsmålet ind midtvejs i første halvleg.

Det var Kian Hansens blot fjerde mål i seniorkarrieren, og det var assistmager Jakob Poulsen ikke sen til at bemærke.

- Jeg er begyndt at sigte noget mere efter Kian, for han står altid fri, fordi modstanderen aldrig regner med, han kan score alligevel. Nu lykkedes det, og det var jo tre vigtige point, sagde Jakob Poulsen, der slog hjørnesparket til målscoreren.

Man kunne som objektiv tilskuer af Superligaen ikke undgå at bemærke forskellen på FC Københavns premieresejr i Parken søndag og FC Midtjyllands ditto i Hjørring.

Og den kunne, for nu at sige det mildt, ikke have været meget mere markant. Men som FCM-chef Kenneth Andersen påpegede, så er facit efter første forårsrunde status quo.

- Du har da en valid pointe i, at det ikke var vores bedste kamp, men vores mesterskabschance er i hvert fald ikke blevet forringet. Vi vidste, det ville blive et slagsmål på en dårlig bane, men vi formåede at trække os sejrrigt ud af det alligevel, sagde Kenneth Andersen, der satte nogle ord på guldrivalernes rundbarbering af OB i Parken.

- Jeg så godt kampen, men jeg synes ikke, FCK var skræmmende. De var gode, men der var i Parken, hvor de havde tur i den og red på en bølge i kampen. Respekt for det, men jeg koncentrerer mig om FC Midtjylland, og vi fik tre point i vores forårsåbner.

Heller ikke Jakob Poulsen fandt FCK’s præstation skræmmende:

- Nej, det synes jeg ikke. Jeg lå i hvert fald ikke søvnløs over deres sejr, og man kan ikke vurdere noget på en enkelt kamp i foråret. Det bliver et tæt kapløb, og FCK er gode. Men det er vi bestemt også, lød det fra Jakob Poulsen.

FC Midtjylland kunne trække sig sejrrigt ud af kampen mod Vendsyssel. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Superligaen Mestrene holder guldsnor i FCK

Defensiven hos Brøndby så skidt ud mod FC Nordsjælland. Foto: Jens Dresling Allan Olsen Udstillet og latterliggjort: Pinligt, Brøndby!

FC København FCK-spillere i heftigt skænderi trods storsejr

24 kommentarer
Vis kommentarer