FCM-fans afsløret på film: Ny homo-hån mod Fischer

for tredje kamp i træk blev der sunget homofobiske sange mod Viktor Fischer - denne gang var det FCM-fans, der sang for

Viktor Fischer undgik ikke homofobiske tilråb fra sine tidligere fans fra FC Midtjylland. Privatoptagelser.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Det mest debatterede emne i dansk fodbold i april er uden sammenligning de homofobiske tilråb mod FC Københavns Viktor Fischer.

Det skete først mod OB og derefter mod Brøndby, og det afstedkom bødestraffe til de to klubber.

Skærtorsdag skete det så igen, da FC Midtjylland gæstede Parken. Ikke - så vidt vides - i Parken, men under alle omstændigheder på parkeringspladsen ved siden af.

Her ventede en flok FCM-fans ved busserne, der skulle hjem mod Herning, da de lige ville føje sig til koret over dem, der synger om FCK-stjernen - der fra 2009-2011 faktisk spillede i netop FC Midtjylland.

'Fischer, han er gay', høres det store kor tydeligt at synge på videoen - nøjagtig som der blev sunget i Odense og i Brøndby.

Ekstra Bladet har været i kontakt med FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein for at få en kommentar til episoden.

Han havde ikke set klippet eller hørt noget til det, oplyste han fra lufthavnen, hvor han var på vej i flyet hjem til Jylland. På den baggrund havde han ikke lyst til at kommentere det her og nu.

Både Brøndby og OB blev idømt bøder på 25.000 kroner for de homofobiske tilråb af Fodboldens Disciplinærinstans, der selv tog sagerne op.

Se også: Homoråb mod Fischer i Brøndby

Victor Fischer fejrer sin scoring med Robert Skov. Foto: Jens Dresling/Polfot Superligaen - 17. apr. 2019 - kl. 12:41 Brøndby ramt af ny homosag

Se også: Ny DBU-ansat: Hader Schmeichel og laver racistiske jokes

Se også: Efter Schmeichel-had og racistiske jokes: EM-værter trækker sig