FCM-formand: Van der Vaart når aldrig sit topniveau igen

I FC Midtjylland er man indstillet på, at Rafael van der Vaart aldrig når sit topniveau igen

Rafael van der Vaart er kendt over hele kloden for sine evner på en fodboldbane, og han er et rigtig godt bud på den største stjerne, der nogensinde har spillet i den danske Superliga. I 2003 vandt han ”Golden Boy Award” som et bevis på, at han var den bedste fodboldspiller i verden under 21 år.

Nu er hollænderen blevet 33 og løber rundt i lidt mere ydmyge forhold i FC Midtjylland, som han i sommer skrev en to-årig aftale med. Her drømmer man om, at Rafael van der Vaart skal blive en stor profil, men klubben er også indstillet på, at man aldrig får den samme spiller at se, som huserede på nogle af verdens fornemste fodboldadresser.

- Rafael van der Vaart når ikke sit topniveau igen, men det betyder ikke, at han ikke er god. Hans niveau er rigtig højt for Superligaen, og der er helt sikkert to gode sæsoner tilbage i ham. Hvis han kan holde sig skadesfri, kan han blive en af de bedste spillere i ligaen, siger FCM-formand Rasmus Ankersen til De Correspondent.

Rafael van der Vaart kom til FC Midtjylland fra spanske Real Betis, hvor man til sidst var meget utilfredse med den hollandske stjerne. Mod slutningen kunne Van der Vaart nærmest ikke se sin egen bagdel for spanske skosåler.

Den dårlige tid i Spanien lader man sig dog ikke skræmme af i Herning.

- I Spanien var de meget hårde ved ham, men han er helt sikkert bedre end sit rygte. Vi har alle set billeder fra de seneste to år, men hvis vi kan få ham fit igen, og han kommer til at føle sig værdsat, kan han blive rigtig god, fastslår Rasmus Ankersen.

Rafael van der Vaart har foreløbig spillet tre Superliga-kampe for FC Midtjylland – to som starter og en enkelt som indskifter. Senest blev han udskiftet efter en time, da midtjyderne gæstede OB.

Van der Vaart er tilfreds med egen indsats mod Esbjerg

Stjal anførerens straffespark: Her er hans forsvar

Dem glæder vi os til: De 10 vigtigste transfers for dansk fodbold

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt