FCM fortsætter transfer-togt: Henter svensk talent efter komet-salg

Joel Andersson er blevet præsenteret som ny spiller for FC Midtjylland

Joel Andersson i aktion for sin nu tidligere klub, BK Häcken. Foto: All over press
Joel Andersson i aktion for sin nu tidligere klub, BK Häcken. Foto: All over press

18-årige Andreas Poulsen er blevet solgt til Borussia Mönchengladbach, og siden da har FC Midtjylland ledt efter en erstatning.

Det er nu lykkes for FCM at hente svenske Joel Andersson, der tørner ud for det svenske U21-landshold. Forsvarsspilleren støder til klubben fra BK Häcken.

- FC Midtjylland er en klub med gode forudsætninger og de prioriterer de unge. Jeg har hørt fra flere svenske spillere, at Midtjylland er et godt sted, så det bliver spændende at fortsætte min karriere her. Jeg glæder mig til at komme i gang, slutter svenskeren, der ligeledes ser frem til at møde sine nye holdkammerater og klubbens fans, siger 21-årige Joel Andersson til klubbens hjemmeside.

Sportschefen i FC Midtjylland glæder sig over købet.

- Det er ikke let at finde en venstre back i dag, slet ikke med det niveau vi efterspørger, men Joel er en spiller, som lever op til vores høje krav. Han er en teknisk stærk spiller med god fart, siger Svend Graversen.

Svenskeren har underskrevet en fem-årig kontrakt.

Peter Schmeichel var på stadion i går for at overvære sin søn, Kasper Schmeichel, og resten af det danske landshold spille 1/8-finale mod Kroatien. Foto: All over press VM 2018 Schmeichels jubel gik verden rundt: Hylder søn med hjertegribende foto
Neymar sendte Brasilien videre til kvartfinalen ved VM med mål og assist. Foto: Ritzau / Scanpix / FABRICE COFFRINI VM 2018 Topscorer og skuespiller: Neymar den store helt for Brasilien

5 kommentarer
Vis kommentarer