Annonce:
Annonce:

FCM giver årets største stikpille til københavnerne

Som om DM-guldet ikke var nok: FC Midtjylland åbnede i dag deres 'fodboldambassade' i København med en stikpille til de københavnske klubber

FCM åbner fodboldambassaden i København med en stikpille til blandt andet Thomas Frank og Brøndby. (Foto: Polfoto)
FCM åbner fodboldambassaden i København med en stikpille til blandt andet Thomas Frank og Brøndby. (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

København har fået besøg af endnu en fodboldklub. FC Midtjylland har nemlig onsdag åbnet en afdeling i hovedstaden, og det blev fejret med en stikpille til de klubber, der holder til i København.

På Twitter lagde FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, et billede op, der viser, at klubben i dagens anledning havde hængt et banner op på den bygning på Nørrerbro, hvor ambassaden skal være:

Den besked tog flere brugere som en provokation mod FCK og Brøndby, men ifølge Jacob Jørgensen er der ingen hensigter om at håne de andre klubber forbundet med banneret.

- Det er jo bare for at gøre opmærksom på, at nu er vi her. Det var billigere end at købe annoncer eller andet, og vi er jo jyder, så selvfølgelig tager vi det billigste. Og så er det da for at lave lidt sjov, siger han.

Annonce:

Jacob Jørgensen fortalte i går, at klubbens planer med ambassaden i København er, at komme tættere på mulige sponsorere og samarbejdspartnere - og det er ikke deres intention at provokere de københavnske klubber.

- Hvis man gerne vil provokeres, så kan man blive det. Men vi har meget respekt for de klubber, der er her, og vi skriver jo netop også, at byen IGEN får et mesterhold. Så vi anerkender også de andre hold, siger Jacob Jørgensen.

FCM er velkommen
Hos Brøndby er man åbne overfor FC Midtjyllands indtog i hovedstaden, og håber endda, at det kan gavne vestegnsklubben økonomisk.

- Med lidt held og hvis de er dygtige nok, kan det blive en økonomisk gevinst for Brøndby IF. De kan jo være, at det kan hjælpe dem med at fylde udebaneafsnittet op på Brøndby Stadion, siger Søren Vadmand, der er direktør i Brøndby IF.

FCK meddeler, at de ikke har nogen holdning til FC Midtjyllands nye tiltag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: