FCM gør klar til talent-salg - køber super-teenager

Ulvene forsøger at købe 19-årige Bhozidar Kraev fri af Levski Sofia før Europa League starter

Øv dig på navnet Bhozhidar Kraev.

For det er spilleren, som FC Midtjylland har udset sig til at skulle lukke hullet efter et forestående salg af Mikkel Duelund.

Den bulgarske teenager runder 20 år om fire dage. Og det hjørne kommer han efter alt at dømme til at runde med en FC Midtjylland-trøje på.

Kilder i Bulgarien melder, at ulvene allerede er overens med Levski Sofia, men Ekstra Bladets oplysninger indikerer, at det ikke er tilfældet. Dog skulle en handel til cirka tre mio. kr. være tæt på.

Endnu er handlen imidlertid ikke officiel, og dermed er der som altid en risiko for at tingene kan kollapse i sidste øjeblik.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den unge mand fra Bulgarien er muligvis på vej til det Midtjyske. Foto: Levski Sofia
Den unge mand fra Bulgarien er muligvis på vej til det Midtjyske. Foto: Levski Sofia

Bhozidar Kraev, der debuterede på landsholdet i foråret, er i lighed med Mikkel Duelund en del af Tuttosports 'Golden Boy' felt. Og dermed bliver han vurderet blandt de stærkeste teenagere i Europa.

Midtjyderne står over for flere udfordringer inden sæsonstart. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Før Superliga-start: Her er Midtjyllands planer

Bulgareren bliver beskrevet som en alsidig midtbane-spiller, der både kan spille Mikkel Duelunds rolle, men hos Levski Sofia har han primært spillet den position, som Jakob Poulsen huserer på.

Og netop Jakob Poulsen har kontraktudløb om et år, og FC Midtjylland gør sig allerede nu overvejelser om, hvor mange år dødboldspecialisten har i sig.

FC Midtjylland forsøger at få aftalen med Bhozidar Kraev på plads, så bulgareren kan være spilleberettiget til Europa League.

Se også: U21-stjerner kan ende i giga-handler: Her er de hotteste danskere

Se også: Ærlig Zohore: Jeg var ikke god i FCK

Se også: Selvsikker Superliga-spiller: Her er jeg bedre end Cristiano Ronaldo

Se også: Van der Vaart drømmer om Ajax, men kommer med løfte

Se også: FC Midtjylland-duo sikrer U21-sejr i EM-generalprøve

8 kommentarer
Vis kommentarer