Annonce:
Annonce:

FCM henter et af Europas største talenter

FCM henter 17-årig finsk stortalent. Han var i efteråret på The Guardians liste over de største talenter i Europa

Denne 17-årige finne er ifølge The Guardian et af de største talenter i Europa. Og så er han ny mand i FC Midtjylland. (Foto: FC Midtjylland)
Denne 17-årige finne er ifølge The Guardian et af de største talenter i Europa. Og så er han ny mand i FC Midtjylland. (Foto: FC Midtjylland)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Kaan Kairinen er ny mand på Heden.

Du kender måske ikke navnet, men der er tale om et 17-årigt stort, stort talent fra Finland. Han er netop blevet præsenteret i FCM-trøjen, hvor han kommer til at kæmpe på den defensive midtbane.

Kaan Kairinen har været en ombejlet spiller, som flere klubber har haft stor interesse i det seneste stykke tid. Og så har finnen tidligere været på The Guardians liste over de største talenter i Europa.

Tysk legende jubler over dansker-handel

I en alder af blot 17 år har han allerede spillet mere end 40 kampe for sin klub FC Inter Turku fra Finland, så det er et talent med førsteholdserfaring, som klubben lander. Karinen har skrevet en treårig aftale med FC Midtjylland.

Annonce:

- Kaan er en eftertragtet spiller, der har været i søgelyset hos flere europæiske storklubber. Vi er stolte over, at det er lykkedes os at hente så lovende en spiller til FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Vi har haft en tæt dialog med vores analytiske team i England om Kaan. Han har en imponerende fysik, når man tager hans unge alder i betragtning, og samtidig er han en dynamisk og teknisk velfunderet midtbanespiller med et godt spark, forklarer Steinlein.

Medie: FC Midtjylland tæt på kroatisk landsholdsspiller

Også spilleren selv er tilfreds med at få chancen i FC Midtjylland.

- Det føles fantastisk. Det er det første store skridt i min karriere, og jeg ser virkelig frem til. Jeg føler, at tidspunktet er det rigtige for mig. Samtidig vil jeg også gerne takke Inter Turku for en god tid i klubben, siger Kaan Kairinen.

- Jeg håber, jeg kan udvikle mig og blive en endnu bedre fodboldspiller i FC Midtjylland. Det er jeg klar til at arbejde hårdt for. FCM er en topklub i Skandinavien, så det her er en god mulighed for mig, siger Kairinen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: