FCM henter Superliga-profil: Her er spotprisen

FC Midtjylland henter en af Superligaens bedste midtstoppere til spotpris

FC Midtjylland kunne mandag præsentere et underskud på 14 millioner kroner, og i weekenden blev der igen brugt penge på den jyske hede. FC Midtjylland kunne således præsentere forsvarsspilleren Bubacarr Sanneh, der er købt fri af AC Horsens. Gambianeren tiltræder i FCM 1. januar.

22-årige Bubacarr Sanneh har gennem de seneste par år markeret sig som en af de bedste midstoppere i Superligaen, og han bliver en klar forstærkning af FC Midtjylland.

Og så er han tilmed en billig en af slagsen.

Bubacarr Sanneh har kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med AC Horsens, og derfor har FC Midtjylland fået ham til en meget fin pris. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger betaler ulvene 1,5 millioner kroner for Bubacarr Sanneh, der har underskrevet en fire-årig kontrakt med midtjyderne.

Aftalen indeholder desuden en videresalgsklausul, så der ryger en sum penge til AC Horsens, hvis/når FC Midtjylland en dag sælger Sanneh videre.

Bubacarr Sanneh koster 1,5 millioner kroner. Foto: /ritzau/Anita Graversen
Bubacarr Sanneh koster 1,5 millioner kroner. Foto: /ritzau/Anita Graversen

Selv om 1,5 millioner kroner ikke lyder af meget, er det alligevel en ganske god pris for en spiller, AC Horsens hentede for småpenge i 2014. Og altså en spiller, klubben har haft stor gavn af de seneste par sæsoner.

Bubacarr Sanneh har spillet 50 Superliga-kampe og scoret otte mål for AC Horsens.

Se også: Nye ejere i FC Midtjylland: Køber 100 procent af aktierne

Se også: Superliga-profil afviser: Jeg har aldrig talt med Brøndby

Sport og Spil Superligaens åbenbaring helt privat: Kæresten, fodboldfaren og skøjtehemmeligheden

32 kommentarer
Vis kommentarer