FCM i stor-transfer: Bundesliga-angriber til lægetjek – se videoen

På dagen hvor FC Midtjylland præsenterede et blodrødt underskud tyder det på, at de har haft den tjekkiske landsholdsangriber Vaclav Kadlec til lægetjek

FCM i stor-transfer: Bundesliga-angriber til lægetjek – se videoen

Her er Kadlec til lægetjek i FCM.

Fredag præsenterede FC Midtjylland et dundrende underskud for regnskabsåret på 64,7 mio. kr.

Men det ser ikke ud til at stå i vejen for, at klubben rækker ud efter de helt store profiler. Ekstra Bladet er fredag aften kommet i besiddelse af en video fra en læser, der har fanget en spiller midt i en fysisk test i Ikast.

Kigger man nærmere på spilleren, ligner det rigtig meget den tjekkiske landsholdsangriber Vaclav Kadlec, som FC Midtjylland i flere omgange har forsøgt at hente.

FCM's mega-transfer på vej i vasken

Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder var Vaclav Kadlec desuden fraværende fra træningen i Eintracht Frankfurt torsdag, og kilder indikerer, at FC Midtjylland kan være på vej med en større signing meget snart.

Det sandsynliggør i hvert fald, at det er Bundesliga-angriberen, som FC Midtjylland havde til lægetjek torsdag. FC Midtjylland var allerede i januar enige med Eintracht Frankfurt om en transfer, og Kadlec havde også accepteret betingelserne for en længerevarende aftale.

Dengang faldt det på, at Pione Sisto takkede nej til West Ham-buddet, der oversteg 50 mio. kr., og derfor kom Kadlec ikke dengang.  Det gør han angiveligt denne gang, og hvis alt falder på plads, er angriberen FCM-spiller til januar.

Kilder fortæller til Ekstra Bladet, at parterne løbende har været i kontakt siden i sommer, og det er plausibelt, at FC Midtjylland har et salg af Pione Sisto på affyringsrampen. Kadlec kan spille både kant og helt i front, men han skal givetvis ses som en perfekt afløser til landsholdsspilleren Sisto.

FCM svarer igen: Jagter Bundesliga-angriber til 20 mio.

Det bliver selvfølgelig ikke helt billigt for FC Midtjylland at hente en spiller som Vaclav Kadlec, og det giver måske mindre mening ovenpå et stort underskud på årsregnskabet, hvor klubben endda har planer om at optage et større lån hos klubejeren Matthew Benham.

På den anden side vil et storsalg af Pione Sisto sikre en del kapital, samtidig med at det er et udtryk for, at Matthew Benham har langsigtede planer med FC Midtjylland, og ønsker at gøre det til en god forretning på alle fronter.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fredag aften fra FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein.

Dundrende FCM-underskud: 65 millioner kroner