FCM klar til kvartfinalen i Champions League

Med en sejr på 24-20 over Nykøbing Falster blev FC Midtjylland klar til kvartfinalen i Champions League

FC Midtjylland var stærkest i lørdagens danske dyst mod Nykøbing Falster Håndboldklub i kvindernes Champions League.

Holdet blev belønnet med en sejr på 24-20 og en billet til kvartfinalen via en fjerdeplads i gruppe 1.

Udsigten til at være blandt de sidste otte hold i turneringen glæder FCM-profilen Louise Burgaard.

- Sejrssangen lød umådelig højt i dag. Jeg kan slet ikke tørre mit smil af. Hvor er det fantastisk, siger hun til tv-kanalen TV3 Max.

- Det er jo ikke hver dag, man har muligheden for at spille sig i en Champions League-kvartfinale. Det er de her dage, man brænder for.

FCM jubler over sejren. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix
FCM jubler over sejren. Foto: Ernst van Norde / Ritzau Scanpix
 

- Da vi så sejren komme hjem til sidst, kunne vi slet ikke få armene ned, siger Burgaard, der blev holdets topscorer med syv mål.

Midtjydernes cheftræner, Kristian Kristensen, er meget imponeret over den præstation, som hans mandskab leverede i den afgørende kamp.

- Det er jo altid svært at sætte ord på lige efter. Det bliver meget følelsesladet. Men jeg er vanvittig glad, og på en måde er det surrealistisk at stå i top-8 i Europa, siger cheftræneren.

I kvartfinalen venter HC Vardar fra Makedonien. Vardar nåede finalen i sidste sæsons udgave af Champions League og undervejs slog makedonerne netop FCM over to opgør.

- Det er jo same procedure as last year (samme procedure som sidste år, red.). Det bliver sindssygt svært, men vi spillede lige op med dem sidste år. Vi er et nyt hold, og de er et nyt hold, men vi tager kampen op, siger Louise Burgaard.

Begge kvartfinaleopgør spilles i april.

Nora Mørk blev skadet i Champions League, og selvom hun bliver klar kan hun misse EM. Screenshot: TV3 Sport Håndbold Intern regel kan stoppe Noras EM-drøm

Håndbold Absurde scener: Nikolaj uddeler historiske smæk!

0 kommentarer
Vis kommentarer