FCM køber australsk Sisto-klon

Awer Mabil har skrevet femårig aftale med FC Midtjylland

Jess Thorup har fået en afløser for Sisto, inden Sisto er solgt. (Foto: FC Midtjylland)
Jess Thorup har fået en afløser for Sisto, inden Sisto er solgt. (Foto: FC Midtjylland)

De danske mestre har fundet afløseren for Pione Sisto.

Australske Awer Mabil fra Adelaide United skifter til FC Midtjylland på en femårig aftale, det bekræfter de danske mestre nu.

Awer Mabil er en spændende spiller, der på mange områder minder om Pione Sisto. Han er kantspiller, dribler og med Sydsudanesiske rødderlige. Han er ligeledes fra 1995 som Pione Sisto, og det kan lugte af, at FC Midtjylland sælger deres guldfugl.

Mabil har været i Danmark de seneste par dage, er gennemgået et lægetjek og har sat sin signatur på en lang aftale. Der er tale om en spændende spiller, der har et højt, højt topniveau, mens han stadig skal arbejde på at blive mere stabil.

FCM har bedre chancer end AaB havde mod APOEL sidste år (Foto: René Schütze) FC Midtjylland APOEL-journalist: FCM har bedre chancer end AaB

- Der er ingen tvivl om, at Awer Mabil er en spændende spiller, der kan noget særligt. Men man skal ikke forvente, at han går ind og svinger taktstokken på vores hold fra dag et. Han er hentet med henblik på, at han stille og roligt skal finde sig til rette og så på sigt markere sig i Alka Superligaen, forklarer FCM’s sportsdirektør Claus Steinlein.

Australieren bliver dermed den tredje 'aussie' i Superligaen, efter Randers har hentet Mustafa Amini i Dortmund samt reservekeeper Jack Duncan.

Lasse Vibe er på vej væk fra IFK Göteborg (Foto: Thomas Johansson) Skandinavien FCM-ejers transferscoop: Henter Lasse Vibe

7 kommentarer
Vis kommentarer