FCM-lejr tror på sølvmedaljer efter heldig sejr

Sønderjyske bliver ifølge Jess Thorup svære at hente, men FCM jagter stadig sølv efter sejr i Randers

FC Midtjyllands Paul Onuachu, Jakob Poulsen og Tim Sparv fejrer Martin Pusics scoring, som sikrer FC Midtjylland sejren på udebane mod Randers F (Foto: Nicolai Tobias)
FC Midtjyllands Paul Onuachu, Jakob Poulsen og Tim Sparv fejrer Martin Pusics scoring, som sikrer FC Midtjylland sejren på udebane mod Randers F (Foto: Nicolai Tobias)

Med to sene scoringer i kampen mod Randers vendte FC Midtjylland et truende nederlag til en 2-1-sejr. Dermed holder midtjyderne fortsat liv i drømmen om sølvmedaljer i denne sæson.

Det glæder træner Jess Thorup, selv om han tror, det bliver svært at indhente Sønderjyske, der har tur i den i øjeblikket.

- Vi havde et overordnet mål om at komme ud i Europa i denne sæson, men nu er andenpladsen stadig en mulighed, så den går vi efter. Det bliver svært, fordi Sønderjyske har momentum for tiden, siger Jess Thorup.

Randers' Mandla Masango i duel med FCM's Pione Sisto (Foto: Tobias Nicolai) Randers FC Sindssygt FCM-comeback holder sølvhåbet i live

De tre point mod Randers kom på en heldig baggrund, medgiver FCM-træneren.

- Målet var ni point i de sidste tre kampe, og i dag fik vi de første tre point, selv om det var lidt heldigt. Vinder vi de to sidste kampe, så er alt stadig muligt.

- Vi må kigge indad og sige, at vi ikke spiller den bedste kamp i dag, men det må give os et kæmpe rygstød og en tro på, at det kan blive til noget rigtig stort, siger Thorup.

Anfører Jakob Poulsen er glad for de tre point og den fortsatte mulighed for at snuppe sølvet.

- Havde vi tabt i dag, så var løbet kørt med hensyn til andenpladsen, så det var vigtigt, at vi fik de tre point. Vi er selvfølgelig rigtig glade for pointene.

- Vi har ambitioner, og målet hed Europa, men det er selvfølgelig bedre med en andenplads end en fjerdeplads, siger anføreren.

FCM sikrede sig sejren på et straffespark i overtiden. Straffespark tager Jakob Poulsen sig normalt af, men han overlod kuglen til Martin Pusic.

- Jeg kunne simpelthen ikke sparke, jeg havde krampe. Jeg tænkte, at det var uansvarligt, hvis jeg selv skulle tage den, og jeg var tryg ved Pusic, som gjorde det godt, siger Jakob Poulsen.

Nu venter der en direkte duel om europæiske pladser på torsdag, hvor FC Midtjylland gæster AaB.

(Foto: Kenneth Koustrup Lysbjerg) Randers FC Brøndby, FCM og AGF lurer på Randers-profil

3 kommentarer
Vis kommentarer