FCM-målmand tilbage efter tragedie: Skal med til pokalfinalen

Jesper Hansen mistede i sidste uge sin lillebror og sad derfor over, da FC Midtjylland slog FC København. Han har dog trænet med i hele denne uge og bliver også en del af holdet i fredagens pokalfinale

Når FC Midtjylland på fredag spiller klubbens femte pokalfinale, bliver det formentlig med førstemålmand Jesper Hansen mellem stængerne. Han fik ellers fri, efter hans lillebror omkom i en trafikulykke i sidste uge, men han har selv meldt sig tilbage på træningsbanen.

Læs mere her:
Jesper Hansen er ramt af en stor tragedie. Foto: Jens Dresling. Superligaen FC Midtjylland-stjerne ramt af tragedie

Hansen nåede at sidde over til to træninger fredag og lørdag samt kampen mod FC København i søndags, men cheftræner Kenneth Andersen fortæller, at målmanden er i spil til pokalfinalen.

- Jesper træner med os igen. Det har han gjort siden i mandags, og jeg kan også godt bekræfte, at han bliver udtaget til pokalfinalen, siger han til Herning Folkeblad.

Om det også betyder, at han starter på banen, frem går ikke. Da Jesper Hansen sad over i weekenden, spillede den erfarne andenmålmand Mikkel Andersen. Det var hans bare anden kamp for førsteholdet i denne sæson, efter han også fik den allerførste pokalkamp mod Dalum IF i efteråret.

Jesper Hansen har to gange tidligere spillet og vundet den danske pokalturnering. Det var med FC Nordsjælland, og i begge tilfælde var modstanderen netop FC Midtjylland.

Der er kickoff til pokalfinalen på fredag klokken 17.

Jesper Hansen har på Instagram takket for støtten efter det tragiske dødsfald. Foto: Jens Dresling FC Midtjylland Rørende hyldest til trafikdræbt bror

Nu er købet officielt. Foto: CLAUS BJOERN LARSEN/Ritzau Scanpix Randers FC Forårssensation skifter klub: Skifter til Superliga-konkurrent

Foto: Ritzau Scanpix Ishockey Dansk VM-chok: Superstjernen forlader lejren

2 kommentarer
Vis kommentarer