FCM-profil hængt ud af Ståle: 'Jeg har ikke hans nummer'

Erik Sviatchenko afviser at have ringet til Ståle Solbakken i forsøget på at komme til FC København

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

ESBJERG (Ekstra Bladet): Efter FC Københavns sejr over Brøndby søndag eftermiddag fremturede Ståle Solbakken med lidt af en beskyldning mod FC Midtjyllands Erik Sviatchenko.

FCK-manageren er stadig sur på forsvarsspilleren efter hans kritik af Robert Skov i forbindelse med pokalkampen mellem de to klubber torsdag, men søndagens beskyldning handlede ikke så meget om Robert Skov.

- Det er jo spejlblankt. Alle ved jo, at det eneste, Erik Sviatchenko ønsker, er at spille i FCK. Han har ringet så mange gange, fordi han vil spille i FCK. Agenten har ringet så mange gange, fordi han vil spille i FCK, lød den noget kontroversielle melding fra Ståle Solbakken til 3+.

Ståle i brutalt angreb på FCM-profil: 'Det eneste, han vil, er at spille i FCK'

Artiklen fortsætter under billedet.

doc72meadsx28l1k5rbc2j5.jpg 

Ekstra Bladet talte med Erik Sviatchenko efter FC Midtjyllands skuffende 2-2-kamp mod Esbjerg. Men forsvarsspilleren havde svært ved at genkende nordmandens version.

Ståle Solbakken har været i gang med at snakke om dig. Han mener stadig, at du er misundelig, og så har du ligget og ringet til ham for at tigge om at komme til FCK. Hvad siger du til det?

- Jeg har ikke engang hans nummer, så det er ligesom ikke muligt.

Men Ståle går ud og direkte angriber dig - en spiller i en anden klub - og siger at du vil til FCK. Hvad siger du til det?

Gense Sviatchenkos sviner til Skov:  

- Det kan jeg blankt afvise. Det står for egen regning, hvem han mener ringer til hvem. Jeg snakkede med ham for fem år siden, da FCK bød på mig. Der havde jeg en sms-korrespondance med Ståle Solbakken, men det er fem år siden.

- Der valgte jeg at blive i FC Midtjylland, da Matthew Benham kom til og forlængede min aftale. Ud over det, så aner jeg ikke noget om, hvad der ligger bag ved det, Ståle siger.

Er han vred over dit angreb på Robert Skov?

- Det er okay, hvis han er det. Jeg har erkendt, at jeg gik over stregen. Der blev sagt nogle ting, som jeg overreagerede på. Efterfølgende skulle jeg naturligvis have reageret på helt anden vis, og jeg er ikke for stor til at sige, at jeg også kan begå fejl. Jeg tror, at Robert og jeg har clearet den, så jeg har ikke nogen videre kommentarer til det, som Ståle siger. Det må han gerne sige.

Det må han gerne sige?

- Jeg har ikke ringet til ham. Jeg er rigtig glad for min karriere indtil nu… Det er fint.

doc72mhk6nc1uw1e6v9n2j2.jpg 

Politimand indlagt efter fodboldballade: 70 betjente udsat for vold

Mestre blev snydt - mirakel i overtiden

Kom tæt på kanon-kongen Skov: Her er FCK-profilens hemmeligheder 

Her begynder balladen:

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind