FCM-profil tilbage på træningsbanen: Skadet knæ i bedring

Profil Tim Sparv er ude med et springerknæ, men der er gode nyheder for den finske landsholdsspiller, der qua hård genoptræning allerede er tilbage på træningsbanen og satser på at være klar, før der er gået seks måneder

Den finske landsholdsspiller Tim Sparv blev i sommer dømt ude i et halvt år med et springerknæ, men FC Midtjylland-spilleren er både hårdtarbejdende og stædig, og det betaler sig nu.

Således er han allerede tilbage på træningsbanen, hvor han indgår i dele af træningen, og nu satser Sparv på, at han ikke skal sidde ude i de bebudede seks måneder.

- Jeg har arbejdet hårdt i næsten tre måneder og har fået god hjælp af min fysio. Jeg har været lidt i Sverige, jeg har været lidt i Finland, og jeg har gjort alt for, at jeg hurtigt skulle komme tilbage, siger Tim Sparv til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jeg kan godt sige, at jeg er foran tid. Som det ser ud lige nu skal det ikke tage seks måneder, men jeg hverken vil eller kan sætte en dato på, hvornår jeg er tilbage. Det er for dumt.

- Jeg har været på træningsbanen i to uger nu, og selv om jeg ikke har været en del af holdtræningen, har jeg indgået i lidt øvelser med aflevering og 'non-contact'. Vi bygger stille og roligt op og forsøger at øge hele tiden for at prøve at udfordre mit knæ lidt mere for at se, hvordan det reagerer, siger han.

54643831.jpg 

Den finske landsholdsspiller har været fremragende, siden han for lidt over to år siden skiftede til FC Midtjylland, og selv om det aldrig er sjovt ikke at være en del af holdet, har Sparv set positivt på sin tid uden for banen.

- Det lyder mærkeligt, når man er skadet, men det har været en god tid. Jeg har ikke været meget skadet i hele min karriere, så jeg har brugt tiden på nogle fornuftige ting. Jeg har set det som en lille pause, så jeg har kunnet arbejde med nogle ting, jeg ikke tidligere har haft mulighed for. Det er lidt mere styrkemæssigt, så jeg kommer tilbage i en bedre version af mig selv.

- Det eneste frustrerende har egentlig været, når jeg har siddet på tribunen og kigget på kampen, for man vil helst være en del af det, siger Tim Sparv.

På søndag spiller FC Midtjylland ude mod Lyngby, og her er Tim Sparv altså ikke med, men fortsætter den gode genoptræning, kan det være, han vender tilbage til holdet allerede i dette efterår.

TV: Her tæsker Sparvs holdkammerater Horsens

Thorup om kritik: Folk vil finde hullerne i osten

FCM-træner: Spillerne viste fantastisk moral

Sådan fik Zlatan FCM-stjernen til at flytt

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt