FCM-profiler: Mesterskabet er væk nu

Nederlaget til FC København har kostet de forsvarende danske mestre, FC Midtjylland, muligheden for at genvinde guldet, mener FCM-lejren

Jess Thorup og co. gør sig ikke forhåbninger om Champions League næste sæson. (Foto: Claus Bonnerup)
Jess Thorup og co. gør sig ikke forhåbninger om Champions League næste sæson. (Foto: Claus Bonnerup)

HERNING (Ekstra Bladet): Nogle nederlag er dyrere end andre i fodbold, og FC Midtjyllands 0-1 skuffelse mod FC København i torsdagens superliga-topbrag har kostet midtjyderne guldmedaljerne. Så simpelt er det.

I hvert fald hvis man spørger FCM-cheftræner Jess Thorup, der ikke er et sekund i tvivl om, at guldkampen i superligaen nu har udviklet sig til en duel mellem FCK og AaB.

- FC København smider ikke ni point til os i 14 kampe, så det konkrete regnestykkes facit må være, at mesterskabet er væk for os. Vi har fået ét point i kampene mod AaB og FCK hjemme, og det har ikke været godt nok, så nu må de to mandskaber kæmpe om det, sagde Jess Thorup umiddelbart efter skuffelsen i Herning.

- Vi er skuffede nu, men vi vil gøre alt for at vinde vores resterende kampe i sæsonen. Men vi skal blive langt bedre offensivt, hvis det skal lykkedes, sagde FCM-træneren.

Heller ikke anfører Jakob Poulsen ser nogen pointe i at tale om guldmedaljer i Herning igen i denne sæson.

- Vi manglede modet til at spille bolden rundt, og jeg synes ikke, vi leverer særlig godt i første halvleg. De sidste 45 minutter bliver bedre, men FCK er skarpere på den ene chance, de får, end vi er på den ene, vi får. Det er ærgerligt, de snupper alle tre point i dag, for nu smider FCK ikke guldet, sagde Jakob Poulsen.

FC København har efter torsdagens sejr 41 point for 19 kampe, hvilket er seks flere end AaB og ni flere end FC Midtjylland.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere