FCM-stjerne træt af bænken

Pione Sisto er langt fra tilfreds på bænken i FC Midtjylland, men cheftræner Jess Thorup vil ikke garantere stjernen en startplads

Pione Sisto har ikke haft noget fantastisk forår, og det erkender den driblestærke kantspiller. (Foto: AP/Geert Vanden Wijngaert)
Pione Sisto har ikke haft noget fantastisk forår, og det erkender den driblestærke kantspiller. (Foto: AP/Geert Vanden Wijngaert)

HERNING (Ekstra Bladet): Lørdagens kamp mod SønderjyskE var den tredje Superliga-kamp i træk, som FCM-stjerneskuddet Pione Sisto måtte sætte sig til rette på bænken fra start.

Og selv om Pione Sisto ikke vil sige det i konkrete vendinger, så er tålmodigheden ved at slippe op for Sisto, der var sidste sæsons store åbenbaring i Superligaen.

- Selvfølgelig er situationen uholdbar for mig i længden, hvis ikke jeg kommer væk fra bænken og ind på holdet, men du må spørge Jess, hvor lang tid, jeg skal sidde på bænken, sagde Pione Sisto efter 3-2 sejren mod SønderjyskE, hvor kantspilleren scorede det sidste FCM-mål efter sin indskiftning.

- Jeg har haft for mange svingende kampe, og det er blevet straffet. Men jeg synes, jeg har vist de seneste to kampe, at jeg er god nok til holdet, og jeg har reageret på den rigtige måde. Men det er op til Jess at sætte holdet, fortsatte Pione Sisto.

FC Midjylland slog SønderjyskE 3-2, og derfor kan FCK blive mestre, hvis de vinder hjemme over Nordsjælland mandag. (Foto: Claus Bonnerup) FC Midtjylland Mestrene dukkede SønderjyskE i dramatisk sølvduel

Netop cheftræner Jess Thorup er tilfreds med den reaktion, han har fået fra sit stortalent de seneste tre kampe, men FCM-chefen vil ikke love Sisto en plads i startopstillingen i den nærmeste fremtid.

- Han er kommet tættere på. Så meget vil jeg sige. Og jeg er rigtig glad for den måde, som han har reageret på. Jeg synes, han har været med til at afgøre kampene i dag og mod Hobro, men det er klart, at der også er andre, som gør det godt på holdet, sagde Jess Thorup, der sagtens kan forstå, at Sisto er utilfreds på bænken.

- Sådan skal det helst være, når man har Sistos talent. Selvfølgelig vil han ikke nøjes med at sidde på bænken, og jeg synes, han tager de rigtige skridt for at komme tilbage på holdet, sagde Jess Thorup.

Pione Sistos næste mulighed for en plads i den midtjyske startellever er næste søndag mod Randers.

35 kommentarer
Vis kommentarer