Annonce:
Annonce:

FCM svarer igen: Jagter Bundesliga-angriber til 20 mio.

Vaclav Kadlec bliver nu igen kædet sammen med FC Midtjylland

Hør Ekstra Bladets Michael Qureshi fortælle om Vaclav Kadlec
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Transferkrigen mellem de danske mestre fra Midtjylland og FC København er brudt totalt ud.

Sent i aftes offentliggjorde FCK, at man skriver kontrakt med den paraguayanske angriber Federico Santander, der dermed bliver en - formentlig - tiltrængt forstærkning til det tamme FCK-angreb, der lider under Andreas Cornelius' langtidsskade.

FC Midtjylland ser ud til at svare igen med det samme. Således melder den tyske avis Bild, at mestrene er jagt i Bundesligaen efter den tjekkiske bomber Vaclav Kadlec.

FCK hold har virkelig spillet med transfermusklerne i forsommeren, men den udfordring ser de danske mestre FC Midtjylland altså ud til tage op, og de ligner ikke en klub, der ligefrem hviler på laurbærrene efter klubbens første danske mesterskab.

Mesterskabet sikrede Champions League-kvalifikationskampe, og hvis man ønsker succes der, samtidig med at man skal kunne konkurrere med stor-oprustende FCK, skal man bruge kompetente spillere.

Annonce:

FCM-bombe: Vil bruge 50 mio. på én spiller

Stjerner som Pione Sisto, Sylvester Igboun og Erik Sviatchenko nævnes ofte i forbindelse med exit fra Heden, men FCM har allerede ageret og har hentet Kian Hansen hjem fra Frankrig.

Flere spillere kan dog snildt supplere Hansen i tilgangen, og mestrene har da også meldt ud, at de kigger på offensive forstærkninger.

I følge Bild kan mestrenes offensive tilgang sagtens være fra Bundesligaen. Klubben har nemlig nok en gang kastet deres kærlighed på Eintracht Frankfurts tjekkiske angriber Vaclav Kadlec. De var interesserede i vinter, hvor det dog aldrig blev til en handel. Men interessen for den 23-årige bomber er ikke dalet.

Et skifte virker ikke usandsynligt. Kadlec har nemlig haft svært ved at komme på holdet i Frankfurt, og senest har han været udlejet til hjemlandets Sparta Prag, hvor han dog virkelig viste målnæse med ni kasser i 13 kampe.

Annonce:

Kadlec er af sted til U21-EM sammen med Tjekkiet, hvor han har mulighed for at vise sig frem for interesserede klubber, for det forventes ikke, at han har en fremtid i Eintracht.

FCM klar til oprustning: Vi henter nye spillere nu

FCM står klar med et bud på 2,5 millioner euro. Små 20 millioner kroner. Bestemt ikke peanuts for en dansk klub, men bliver handlen en realitet, viser FCM så sandelig, at de mener det ganske alvorligt og ikke har tænkt sig at lade FCK få fri leg i toppen af Superligaen.

Midtjylland råder i forvejen over flere offensive profiler med Martin Pusic og Morten 'Duncan' Rasmussen helt i front.

Se førstnævnte høvle et hattrick ind mod sin tidligere klub i klippet herunder

Og se Duncan lave hattrick herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: