Annonce:
Annonce:

FCM-toppen drøfter Thorup: Derfor er han fredet

Klubejer Matthew Benham mener, at Jess Thorups stil er den rette for FC Midtjylland

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Troels Bech har formentlig tænkt en anelse tilbage mod efteråret 2003, da hans Brøndby-drenge søndag aften besejrede FC Midtjylland.

For det var en stime med én sejr i otte kampe, der 3. december 2003 kostede Bech træner-jobbet i FC Midtjylland.

Jess Thorup overgik den rædsels-stime, da han søndag gik sejrsløs fra Brøndby Stadion.

Én sejr i ni kampe.

Tilhængerne snakker om trænerfyring.

Og som fyringen af Troels Bech dokumenterer, så har Jess Thorup nået et punkt, hvor katapultknappen tidligere er blevet udløst under trænersædet i FC Midtjylland.

Cheftrænerens position har endda været oppe at vende i bestyrelsen.

Men Jess Thorup sidder stensikkert.

58218080.jpg 

Annonce:

For FC Midtjylland-træneren har utilsløret støtte fra klubejer Matthew Benham, og dermed har den tidligere U21-landstræner den vigtigste mand i sit hjørne. Det fortæller bestyrelsesformand i FC Midtjylland Rasmus Ankersen.

- Selvfølgelig bliver det drøftet i bestyrelsen, om tingene kører efter hensigten, og vi kigger på alle muligheder for at forbedre pointhøsten. Folk har mulighed for at lufte deres observationer og meninger, men alle i bestyrelsen er indforstået med, at vi har en ejerstruktur, hvor det i sidste ende Matthews beslutning, hvor sikkert cheftræneren i FC Midtjylland sidder.

Annonce:

- Matthew har bygget nogle meget successfulde virksomheder baseret på at se fodbold på en anderledes måde, og han har en tyrkertro på, at det er den korrekte måde at træffe beslutninger på baggrund af. Og det er ikke pseudo-matematik. Det baserer sig på et datasæt med millioner af kampe, og derfor går han ikke panik på grund af et øjebliksbillede i tabellen, hvis de underliggende faktorer indikerer, at vi bevæger os i den rigtige retning, fastslår bestyrelsesformand Rasmus Ankersen og uddyber:

48535093.jpg 

- Fordi fodbold er en sport med få mål, spiller tilfældigheder en langt større rolle end i for eksempel håndbold, hvor der er mange mål. Afhængigt af, hvordan de marginaler falder ud, kan pointhøsten svinge den ene eller den anden vej. I mesterskabssæsonen gik alt vores vej. Lige nu får vi så færre point end vi fortjener. Det mønster har Matthew set mange gange, og det er derfor, at han forholder sig så rationelt til situationen, siger Rasmus Ankersen of fortsætter:

- Med Matthew er det altid det bedste argument, der vinder. Han er ikke et problem med at ændre sin holdning, hvis nogen kommer op med et bedre argument. Og hvis han virkelig mente, at løsningen på FCM’s pointkrise var at skifte træner, så er han heller ikke bange for at handle.

Annonce:

- I Brentford fyrede vi en træner efter otte uger, fordi vi indså, at det var en fejlansættelse. Men når de underliggende præstationer viser en positiv kurve, så er han iskold og stoler på, at resultaterne kommer til at gå vores vej. Havde vi startet foråret med at levere middelmådige indsatser, så havde det være en anden snak, siger Rasmus Ankersen. 

Brøndby-bøller overfaldt FCM-bus: Fan røg på skadestuen

100 minutters drama i Brøndby: Målene haglede ind i storkamp

Delaneys drømmekamp: Fremragende hattrick i storsejr

Eks-FCK-stjernens store nedtur: ’Jeg er som et dødt spøgelse'

FCM-sponsorsælger manden bag 1. divisions store mirakel

Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen

Se alle weekendens mål i Superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: