FCM'er kan gøre comeback efter to år

Den skadesplagede forsvarsspiller kan gøre comeback efter mere end to år på skadeslisten

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjylland skal søndag eftermiddag spille deres anden testkamp i januar, og det kan blive med uheldige Kristian Riis. Det siger cheftræner Brian Priske til Herning Folkeblad.

23-årige Kristian Riis har ikke været i aktion siden oktober 2018, hvor han spillede for midtjydernes reserve i en kamp mod Lyngby Boldklubs ditto. Knæproblemer har budt på en række operationer og en lang og hård genoptræning.

Nu lysner det dog for den uheldige forsvarsspiller.

- Som det ser ud lige nu, forventer jeg, at vi kommer til at bringe Riis i spil mod AaB, fortæller Brian Priske til Herning Folkeblad.

I efteråret åbnede Kristian Riis op om sine skadesproblemer i et længere interview med tipsbladet.dk - - og her forklarede han blandt andet, hvorfor han stadig jagter sit comeback trods de mange skadesproblemer.

- Det er, fordi det brænder så meget i mig. Mit allerstørste ønske er at kunne gøre det, jeg elsker allermest. Jeg er bare så motiveret for at komme tilbage og kan slet ikke vente med at spille fodboldkampe igen. Jeg kæmper bare alt, hvad jeg kan, og så må jeg se, hvor det bærer hen. Det kan godt være, man på et tidspunkt når dertil (hvor man må stoppe, red.), men det tror jeg ikke, jeg gør. Så længe muligheden er der, vil jeg gøre alt, jeg kan, for at komme tilbage, sagde Kristian Riis til tipsbladet.dk dengang.

Mens Kristian Riis kan gøre comeback i testkampen mod AaB, ventes canadiske Manjrekar James ikke at spille, skriver Herning Folkeblad. Han er ifølge græske medier på vej til den græske klub PAS Lamia på en lejeaftale.

Laver frækt bud på Eriksen

Svinedyr FCK-manøvre: Nu gør de regningen op

De skal redde Brøndbys fremtid

FCK får baghjul i Bruun-kapløb

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind