FCM's costaricaner udtaget til landsholdet

Costa Rica har fortsat brug for Marcos Urena, selv om angriberen fra FC Midtjylland ikke er fast mand hos Superligaens tophold

I efteråret blev angriber Marcos Urena brugt meget som indskiftningsspiller, og han gjorde det ganske godt med mål og assist. Det fik FCM til at købe den costaricanske angriber fri af Kuban Krasnodar. Siden er Martin Pusic også handlet til FC Midtjylland, så der er pludselig meget konkurrence mellem de to nye og så Morten "Duncan" Rasmussen.

Indtil videre har Urena - der er en anderledes og hurtig type - tabt duellen om positionen i angrebet. Pusic startede de to første kampe, og "Duncan" var i startopstillingen sidst. Urena er altså henvist til indskiftningsspiller, men det har alligevel ikke fået Costa Rica til at ryste på hænderne.

Den 25-årige angriber er nemlig udtaget til Costa Ricas to kommende landskampe mod henholdsvis Paraguay og Panama. Her får Urena mulgihed for at forbedre sine landsholdstal. I øjeblikket står FC Midtjylland-angriberen noteret for 30 landskampe og otte mål for landsholdet. De to kampe spilles den 26. marts og den 31. marts.

For FC Midtjylland står Marcos Urena noteret for 13 kampe og tre scoringer.

0 kommentarer
Vis kommentarer