Annonce:
Annonce:

FCM's dansk mestre bekræfter: Henter profil hos lokalrivalerne

Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF har solgt Sammy Skytte til FC Midtjylland

FC Midtjylland har hentet Sammy Skytte. Foto: FCM.dk
FC Midtjylland har hentet Sammy Skytte. Foto: FCM.dk
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Han er opvokset i Silkeborg og Silkeborg IF, men ligesom med Jens Martin Gammelby og Robert Skov flyver Sammy Skytte nu fra reden.

Som Ekstra Bladet tidligere på dagen kunne berette, er midtbanespilleren nu blevet præsenteret i FC Midtjylland, hvor han skifter til på en femårig aftale.

Han trækker dog ikke FCM-trøjen over hovedet lige med det samme, for han bliver i den kommende sæson udlejet til AC Horsens.

- Sammy er en dygtig midtbanespiller, som arbejder hårdt, og han gør det med en veludviklet defensiv ansvarlighed, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse og forklarer:

- Både fysisk og teknisk er Sammy en spiller med et stort potentiale, og han har allerede bevist sig i Superligaen for Silkeborg IF. Det er afgjort en spiller, vi forventer at få stor gavn af på MCH Arena i fremtiden, siger Svend Graversen.

Annonce:

FC Midtjylland har hentet den talentfulde midtbanespiller, som dog først skal tørne ud for AC Horsens. Foto: Mikkel Berg Pedersen
FC Midtjylland har hentet den talentfulde midtbanespiller, som dog først skal tørne ud for AC Horsens. Foto: Mikkel Berg Pedersen

I pressemeddelelsen fremgår det, at Sammy Skytte fik en klausul i sin kontrakt, hvor han kunne købes for 500.000 euro - 3,7 millioner kroner - skulle SIF rykke ud af Superligaen. Klubben rykkede ud af Superligaen, og så slog FC Midtjylland til og har betalt de 500.000 euro, som det kostede at købe Skytte fri.

Silkeborg har altså ikke haft noget valg i forhold til buddet fra Midtjylland.

- Sammy er den eneste af vores spillere, der har haft en frikøbsklausul i tilfælde af nedrykning, og derfor må vi sige farvel til ham med et tak for indsatsen og held og lykke i det videre karriereforløb. Det er 'name of the game' og de vilkår, vi indgik aftale på i svære forhandlinger med Sammy for et par år siden, siger Peter Sørensen.

Som nævnt bliver Skytte udlejet til Horsens det kommende år, så han får masser af mulighed for at fortsætte sin udvikling.

Annonce:

- Horsens gjorde det flot i den forgangne sæson, og jeg er en stor beundrer af Bo Henriksen som træner, så jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Derudover gavner det mig at få endnu flere Superligakampe og mere erfaring på mit cv, så jeg står endnu stærkere, når jeg vender tilbage til FC Midtjylland, siger Sammy Skytte.

Frankrig holder vejret: VM-stjernen i store smerter

Voldsomme summer: Storklub skriver historie med stjerneindkøb

Varm transfersommer i vente: Sådan handler FCM

Landsholdslegende uddeler stjerner: Så lækre er de danske slutrundetrøjer gennem tiderne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: