FCM's hemmelige våben i guldkampen: Fans ikke i tvivl om fejt trick

En fanpodcast fra FC Midtjylland slår fast, at bolddrengene i Herning bliver instrueret i at obstruere modstanderen og dermed også Brøndby i torsdagens guldkamp. Sludder og vrøvl, lyder det fra FCM-lejren

Torsdag bliver det første store guldslag udkæmpet i Herning, når FC Midtjylland tager imod Brøndby.

Sæsonens markant bedste mandskaber er med syv runder igen - og to indbyrdes opgør - à point, og alle marginaler tæller derfor i kampen om DM-guldet.

Muligvis også uden for kridtstregerne.

I hvert fald kommer fanpodcasten 'Sort Snak', der findes på klubbens hjemmeside, ind på, at bolddrengene på MCH Arena kan få en afgørende betydning.

FCM's tidligere fankoordinator Peter Ross slår nemlig i podcasten fast, at FC Midtjylland bør trække tempoet ud af kampen, og at han med sikkerhed ved, at FC Midtjylland instruerer sine bolddrenge i at obstruere spillet, når modstanderne skal have den:

- Vi vil helt klart have tempoet ned. Det er lige før, at bolddrengene holder i bolden eller bliver instrueret i at kaste den skævt, når Brøndby skal have den, siger Peter Ross, hvorefter Patrick Arff svarer

- Det håber jeg sgu da snart, at vi lærer at få de bolddrenge instrueret ordentligt i!

Hvorefter Ross fortsætter:

- Det ved jeg, at de får at vide, så mon ikke, de også får det at vide på torsdag. Nu må vi håbe, at vi får nogle, der er dygtige nok til at forstå det, lyder kommentaren fra Ross.

Stor analyse: Danske stjerner slås om de sidste VM-pladser

Liverpool i ekstase: Her er sandheden om deres største triumfer

Han har efter tre års ansættelse som fankoordinator i klubben formentlig en ret stor viden om klubben, der dog ikke kan genkende udlægningen.

- Det der har slet ikke noget på sig. Vi instruerer ikke bolddrengene i det - det er slet ikke noget fast korps, men ungdomsspillere fra vore 160 samarbejdsklubber, der får sig en stor oplevelse på sidelinjen, siger FCM-direktør Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

Han vil samtidig garantere fairplay til guldbraget torsdag.

- Ja, det kan vi. Ligesom til alle vore kampe. Det vil blive afviklet helt professionelt, garanterer Steinlein.

I Brøndby har man noteret sig udtalelsen.

- Vi er opmærksomme på, hvad der bliver sagt i fan-podcasten, som laves i samarbejde med FC Midtjylland, som er lagt op på FC Midtjyllands hjemmeside. Vi har tiltro til, at kampens dommerteam er opmærksomme på det, og at kampen vil blive afviklet i fairness, siger sportsdirektør Troels Bech til Ekstra Bladet.

Der er kickoff i FCM-Brøndby torsdag kl. 20 - du kan følge kampen live her på sitet

Er der rødt kort her? Spillerne er rygende uenige

Nu er det officielt: Så meget scorer Brøndby på stjerne-salg

FCK-stjerne tog på pub efter nederlag: Undskyldte til tilhængerne

Brøndby kan sige nej til store bud på Mukhtar