Annonce:
Annonce:

FCM's københavner-stikpille er afgået ved døden

Nyt fra ambassaden: Det gik ikke stille af sig, da FC Midtjylland indtog København i september 2015. Men den midtjyske ambassade i hovedstaden blev aldrig en succes og led en stille død for et års tid siden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Der blev ikke sparet på krudtet og de flotte ord, da FC Midtjyllands nykårede danske mestre i begyndelsen af september 2015 indtog hovedstaden.

Den midtjyske klub lavede en jysk ambassade i København, og på et stort banner på toppen af et højt hus skråt over for Søpavillonen ved Peblinge Søen, kunne man læse, at København igen havde et mesterhold.

Jacob Jørgensen tweet om FCM i KBH

Banneret blev hurtigt pillet ned, og i dag er FCM’s jyske ambassade hos kommunikationsbureauet Mannow i Ewaldsgade lukket.

Det blev den sådan set allerede for et års tid siden, men det foregik uden helt så meget opmærksomhed, som da projektet blev lanceret på et pressemøde.

Annonce:

- Det er korrekt, at vi har lukket vores bemandede kontor i København, men vi har stadig en lokaleaftale med Mannow og sender vores sælgere over, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen, til Ekstra Bladet.

Han var med til at lancere ambassaden, som havde Tina Dines Appelt som daglig leder – og eneste ansatte.

- Vi åbnede på bagkant af vores danske mesterskab, fordi vi syntes, at der var et vækstpotentiale i København i forhold til at finde landsdækkende virksomheder, der ville med ud på vores rejse i Europa.

- Det lykkedes også at lave nogle aftaler, men vi har haft nogle sæsoner, hvor vi ikke har præsteret helt lige så godt sportsligt, og i sommeren 2016 stoppede vi med at have et bemandet kontor i København, siger Jacob Jørgensen.

- Så ambassaden er helt droppet?

- Ja, men vi har på ingen måde opgivet København. Vi måtte bare konstatere, at det var svært at have én person, der sad alene i København langt fra det hele herovre.

Annonce:

- Det er bedre at køre det fra Herning og så tage til København, når behovet er der. Det gør vi ofte. København er også vores hovedstad, og rigtig mange af vores kunder og rigtig mange millioner kroner af vores omsætning kommer fra København, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

FC Midtjylland hentede søndag sæsonens første Superliga-sejr. Se målene fra sejren over Silkeborg:

FCM giver årets største stikpille til københavnerne

Jason Watt: Verdensmesterskabet nulstillet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: