FCMs nyindkøb sendes hjem med skade

Kristoffer Olsson var med det svenske ligalandshold i de Forenede Arabiske Emirater, men han er nu på vej hvem til FC Midtjylland, efter han er blevet skadet

Kristoffer Olsson (Foto: Polfoto)
Kristoffer Olsson (Foto: Polfoto)

19-årige Kristoffer Olsson var med det svenske ligalandshold for første gang, men det blev en kort frist for den tidligere Arsenal-spiller, for han blev skadet i allerførste træning og er nu på vej hjem til FC Midtjylland, som købte ham fri af Arsenal i slutningen af 2014.

Kristoffer Olsson havde ellers glædet sig til at vise sig frem på ligalandsholdet, men det blev til kort tid sammen med det svenske ligalandshold, der er i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater.

- Jeg har ventet på at blive udtaget, og nu handler det om at komme ud og træne og vise, hvad jeg kan. Det bliver helt sikkert sjovt, sagde Kristoffer Olsson til Fotballskanalen.se kort inden træningen, hvor han blev skadet.

Andreas Cornelius har ikke fundet fordums styrke siden sin tilbagekomst til FC København. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Ekspert: Her er de svage led i Superliga-toppen

FC Midtjylland FCM under pres: Gør svensker til højest lønnede teenager

Det er et mindre brud i lægbenet, som Olsson har fået, og endnu er det uvist, hvor længe skaden holder ham ude af holdet. Det svenske fodboldforbund bekræfter, at den 19-årige midtbanespiller, der sidst i efteråret fik et gennembrud i FCM, tager hjem til FCM mandag.

Kristoffer Olsson var kort inden ligalandsholdsturen med FCM i Norge på en overlevelsestur.

FC Midtjylland FC Midtjylland henter svensk lejesvend permanent

0 kommentarer
Vis kommentarer