FCMs pulje-modstander: Dette hold er favorit

Club Brugge glæder sig over at skulle møde dansk hold på ny, men har respekt trods stolte traditioner.

Brugge-boss Michel Preudhomme vurderer, at Napoli er favoritter i puljen mod FC Midtjylland. (Foto: AP)
Brugge-boss Michel Preudhomme vurderer, at Napoli er favoritter i puljen mod FC Midtjylland. (Foto: AP)

FC Midtjylland havnede i en fornuftig gruppe, da der blev trukket lod til Europa League forleden. Italienske Napoli er favoritten til at vinde gruppen, mens FCM-mandskabet går efter andenpladsen. Her skal man dog nedkæmpe Club Brugge, der har god erfaring med at gøre det helt onde ved danske mandskaber, mens også Legia kan blive giftige.

I Brügge glæder man sig dog over udsigten til at skulle møde FC Midtjylland. Her ser Brugge-boss Michel Preudhomme ligeledes Napoli som de helt store favoritter, mens han understreger, at man ikke må undervurdere de danske mestre:

- Som jeg ser det, er Napoli i hvert fald favoritterne på papiret. Det er på alle måde en god gruppe, og jeg ser ingen grund til ikke at gå efter avancement. FC Midtjylland er igen et dansk hold, vi får glæde af at møde. De skal dog på ingen måde undervurderes. De har slået Southampton ud, og det vidner om kvalitet på flere fronter, siger Michel Preudhomme til Voetballkrant men understreger:

- Jeg er dog tilfreds med alle holdene. Med hensyn til at rejse er det også fornuftige modstandere. Det kunne have været værre, og vi er godt tilfredse, udtaler han.

FC Midtjylland spillede sig i gruppespillet med samlet sejr på 2-1 over Premier League-storholdet Southampton.

2 kommentarer
Vis kommentarer