FCMs vanvittige millionhandel nærmer sig: Angriber til lægetjek

FCM står angiveligt foran et stort salg af angriber Alexander Sørloth. Norsk medie sender angriberen til lægetjek i England

FC Midtjylland har afvist to store millionbud på efterårets helt store åbenbaring, den norske angriber Alexander Sørloth.

Ulvene var ikke tilfredse med millionerne, som de ville modtage på forkant fra Premier League-klubben Crystal Palace, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger fastsatte den danske klub en pris internt, som udløser et ja.

15 millioner euro! 112,5 millioner kroner...!

Nu skriver den norske avis Adressa, at der sandsynligvis er skred i forhandlingerne, for i hvert fald skulle angriberen have forladt FCMs træningslejr i Dubai og fløjet til London for at være klar til at gennemføre et lægetjek, hvis parterne bliver enige om en handel.

Adressa skriver, at parterne ER blevet enige om en handel, men det er endnu ikke bekræftet fra nogen af parterne.

Alexander Sørloth skiftede i sommer fra Groningen for tre mio. kr, så det er noget af en fortjeneste, ulvene kan se frem til. Og ja, Sørloth skal erstattes. Det har klubbens cheftræner Jess Thorup allerede meldt ud.

Sørloth bankede 15 kasser ind for FCM i løbet af efteråret. Det kan blive sin sag at finde en mand, der kan levere samme måltotal som nordmanden.

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Salgsrekorder og FCK's transferkabale: Her er dagens store transfer-spørgsmål

Bekymring i FCM: 'De behøver ikke tage telefonen'

Over 100 millioner for topscorer - FCM går efter vild transfer-rekord

Transfergys hos FCM: Premier League-klub smider gigant-bud